Ağlama Anne Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? Ağlama Anne Dizisi Set Adresi


Güncelleme: 11 Eylül 2018 : 15:42
3

Birce Akalay ve Cansel Elçin’in senaryoyu okuyup onay verdiği Tims &B yapımın ATV ekranları için hazırladığı Ağlama Anne dizisi ekranlara geldi. Uzun süren hazırlıkların akabinde muhteşem bir dizi seyirciyle buluştu. Dizinin çekildiği yerler ise izleyenlerin ilgi odağı oldu. Sizler için Ağlama Anne dizisi nerede çekiliyor konusunu derledik.

Birce Akalay’ın dizide Alev karakterine hayat verdiği cahil cesaretiyle gençlik yıllarında yaptığı küçük bir kaçamağı hayatını altüst edeceğini düşünemezken karşısına çıkan Adnan’a güvenmiş ve olanlar olmuştur. Genç kızı hem Adnan hem de Adnan’ın Ailesi yüzüstü bırakmıştır. Ağlama Anne dizisi konusu itibariyle genç bir kızın Alev’in hatta Alev ile birlikte kardeşi Damla’nın hayat hikayesini konu edinecek.

ATV bu sezon bir zamanlar Çukurova, Verda, Can Kırıkları gibi dizileri ekranlara getirmeyi hazırlanırken hali hazırda olan Aşk ve Mavi, Sen Anlat Karadeniz, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri ile seyirci karşısına çıkaracak. Peki bu sezon ekranlara gelecek olan Ağlama Anne dizisi ise tutulacak mı izlenecek mi Diğer dizilerden izleyici çalabilecek mi heyecanla bekleniyor.

Ağlama Anne dizisi hikayesi ile çok konuşulacak bir dizi olması ile aynı zamanda dizinin çekildiği yerlerle diğer dizilere Meydan okuyacak gibi görünüyor. Ağlama Anne dizisi nerede çekiliyor diye merak edenler için şimdilik net bir bilgi vermemekle birlikte çekimlerin birkaç bölüm geçmesinin ardından sitemizde net adres yayınlayacağız. Sete gitmek isteyenler bizi takip etmeye devam edin.

Comments are closed.