Yusuf Güney Şarkıcılığı Bıraktı mı? Hangi Dizide Rol Alacak


Güncelleme: 5 Mayıs 2017 : 13:09
1

5 Haziran 1984 de Trabzon’da dünyaya gelen ünlü şarkıcı Yusuf Güney hep Türk pop şarkıcısı hemde söz yazar ve bestecisidir.14 yaşına kadar Trabzon’da hayatına devam eden Yusuf Güney daha sonra ailesiyle birlikte Londra’ya taşınmıştır.İlk albümünü çıkarmadan önce Londra’da yaşayan Yusuf Güney şimdilerde ise yeni proje hazırlıklarına başladığı yönünde haberler gelmeye başladı

Ünlü şarkıcı Heder Oldum Aşkına, Aşkı Virane gibi şarkılarla sevildiği ve ilgi ile takip edilmesi Yusuf Güney’in şarkıcılığı bırakmamasına yetmedi.Yusuf Güney şarkıcılığı bıraktı peki şimdi neler yapacak merak konusu oldu.

Yakışıklı ve sempatik şarkıcı Yusuf Güney de heyecan dorukta. Bir yandan şarkıcılığı bıraktığını duyururken bir yandan yeni projeleri için hazırlıklar yapıyor.Yazın başlayacak olan bir dizide aktif rol alacağını da duyuran müziği de tamamen bırakmayacak olan sanatçı hafta da bir gün televizyonda müzik programı yapmayı planlıyor.

Sizce müziği ilgi ile takip edilen şarkıcının oyunculuğu da o kadar takip edilecek mi?Yada sizce nasıl bir oyuncu olacak Yusuf Güney? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

 

1 YORUM

  1. o hayat benim aşırı derecede çok izliyoruz. o hayat benim de unutma beni gibi aynı. onu bile başlamasını istiyoruz.en kısa zamanda başka kanala geçiş yapsın. kendi gününde ve saatinde yayınlansın. biz efsun,hulya,sultan ve zuhal görmek istiyorum.

Comments are closed.