Yüz Yüze Dizisi İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl? Erken Final Yapar mı?


Güncelleme: 20 Ekim 2017 : 13:34
0

Uzun zamandır tanıtımı yapılan Yüz Yüzü dizisi ilk bölüm ile ekrana geldi. 19 Ekim perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan dizinin reytingler nasıl? Büyük umutlarla yayınlanan dizi beklentileri karşıladı mı? İşte ayrıntılar.

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, senaryosunu ise daha önce Sana Bir Sır Vereceğim ve Poyraz Karayel dizilerini yazan Ethem Özışık’ın kaleme aldığı Yüz Yüze dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu hikayesiyle izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Sinem Kobal’ın baş komiser Seliha’yı, yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu’nun ise babasının masumiyetini kanıtlamak için çabalayan Cihangir’i canlandıracağı Yüz Yüze’nin oyuncu kadrosu genç isimlerden oluşuyor.

Aşk ve aksiyon hikayesiyle ekranlara gelen Yüz Yüze ilk bölümüyle 19 Ekim Perşembe akşamı ekran macerasına başladı.

Saat 20:00’da ekranlara gelecek olan Yüz Yüze, aynı gün aynı saatte Bizim Hikaye, Siyah İnci, Ver Elini Aşk ve Kanatsız Kuşlar’la reyting savaşı verdi. Dizinin ilk bölümü tanıtım fragmanlarıyla büyük merak uyandırdığı için sosyal medyada iyi bir izlenme seviyesini yakaladı. Tabi bu kitleyi tutmayı başaracak mı orası meçhul.

Peki bundan sonraki bölümlerde Bizim Hikaye ve Kanatsız Kuşlar gibi reyting seviyesi yüksek dizilerle baş edebilir mi? Reyting mücadelesinin her geçen gün kızıştığı son günlerde Yüz Yüze dizisi izlenir mi? Dizi uzun soluklu olmayı başarabilir mi? Dizilerin tutması için en önemli iki faktör senaryo ve başrol oyuncularıdır. Biz dizinin başrol oyuncularını oldukça başarılı bulduk.


Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Yüz Yüze reyting sonuçları ve analizimizi aşağıdaki 19 Ekim Reytingleri  haberimizden okuyabilirsiniz. 


19 Ekim 2017 Perşembe Reyting Sonuçları ve Analiz-Yüz Yüze mi Bizim Hikaye mi?


Siz Sinem Kobal ve Birkan Sokullu çiftini uyumlu buldunuz mu? Sizce Yüz Yüze dizisi tutar mı izlenir mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.