Zeynep Çamcı’nın 2018 Yeni Projesi Belli Oldu!


Güncelleme: 3 Kasım 2017 : 08:54
0

En son Kara Yazı dizisi ile ekranlara gelen genç oyuncu Zeynep Çamcı, sessiz sedasız beklemedeydi. Hayranları güzel ve başarılı oyuncunun yeni peojesini merak ederken, Zeynep Çamcı’dan haber geldi. Çamcı’nın yeni dizisi de belli oldu. Güzel oyuncu NTC yapım ile anlaştı. AŞk ve Mavi ve Kırgın Çiçekler gibi reyting rekortmeni gibi yapımlara imza atan NTC yapım’ın yeni dizisi Adı Zehra’da rol alacak olan Zeynep Çamcı heyecanlı olduğunu söyledi.

Daha önce Adı Meryem olarak duyurulan dizinin ismi Adı Zehra olarak değiştirilmişti. Fox Tv’de yayınlanacak olan dizi Kanal D’de de aynı isimde bir dizi başlayınca isim değiştirdi.Taner Akvarda’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide uzun süredir cast çalışmaları devam ederken başrol oyuncuları ile ilgili de arayış sürüyordu. En sonunda Zeynep Çamcı ile anlaşma sağlayan yapım şirketi dizinin son şeklini vermek için düğmeye bastı.

2013 yılında Meryem filmiyle Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Oyuncu Ödülü”nü alan Zeynep Çamcı, “Recep İvedik 3” filmiyle de dikkat çekmiş ve son olarak Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın “Kara Yazı” dizisinde başrol oynayarak kariyer basamaklarını hızla çıkmaya devam ediyordu. Güzel ve yetenekli oyuncuya başarılar dileriz. Kaynak: medyatava