Zor Sevda 18 Mayıs Perşembe 15. Bölüm Fragman Özet ve Tüyoları


Güncelleme: 17 Mayıs 2017 : 20:57
2

Kanal 7’nin çatışmalı bir aşkı konu edinen dizisi Zor Sevda heyecanlı bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Dizinin bölüm özetleri, ipuçları ve fragmanını sitemizde bulabilirsiniz. Zor Sevda 18 Mayıs Perşembe 15. Bölüm Özet ve Tüyoları.

Zor Sevda’nın yeni bölüm analizine geçmeden önceki bölümlerde neler oldu isterseniz kısaca özet geçelim. Raziye, Hümeyra ile Ayan’ın evliliği için herkese yalan söylemiş ve tüm ailenin Ayan ile Hümeyra’nın arasında farklı bir ilişki olduğunu düşünmelerine neden olmuştur. Ancak Hümeyra, Ayan’ı çok sevse de onunla yalan sayesinde evlenmeyi gururuna yedirememiştir.

Raziye ve Sıddık’ın yaptıkları plan işe yaramamıştır. Zoya ve Ayan ise gittikleri düğünde belanın ortasında kalmışlardır. Düğün sahipleri son anda kaçan gelini Zoya ve Ayan’ın sakladıklarını düşünmüşlerdir. Gelinin ailesi de Zoya’yı kaçırmış ve Zoya ise onların elinden Ayan sayesinde kurtulmuştur. Ancak Meryem’in ailesi Zoya’nın peşini bırakmamıştır.

Diğer taraftan Raziye ne yapıp edip Hümeyra ile Ayan’ın evlenmeleri konusunda tüm aileyi ikna etmeye çalışmaktadır. Nişan töreninde Hümeyra, yüzüğü takmayı kabul etmez. Zoya ve Asaf gittikleri köy düğününde başına gelenleri Dilşad ile Necma’ya anlatmaz. Ancak ikisinin de başı beladadır.

Zor Sevda 18 Mayıs Perşembe 15. Bölüm Özet ve Tüyoları. Zor Sevda 18 Mayıs Perşembe 15. Bölümde neler olacak? Zoya gelini ailesinin elinden kurtulabilecek mi? Meryem bulunacak mı? Hepsi ve daha fazlası birazdan haberimizde. Bizi takipte kalın…

 

 

2 YORUMLAR

  1. Cok guzel bir konu secmissiniz.Haytda ben bile bu diziyi cok seviyorum ve, sizi de bu konuda tebrik ediyorum.Isinizde cok basarilisiniz.Iste aynen boyle ilme akisi ile devm edeniz lutfen. Benim yorumum buraya kadar.Bye-bye

Comments are closed.