Zuhal Topal Star Tv’de Neden Yok Hangi Kanala Geçti


Güncelleme: 10 Eylül 2017 : 18:55
4

Uzun süredir üzerinde tartışılan izdivaç programlarının kaldırılması kanalların yayın akışını olumsuz etkiledi. Esra Erol, Seda Sayan Ve Uğur Arslan aynı kanallarında farklı formatlarla ekrana gelmeye devam ediyor. Fakat Zuhal Topal yeni sezonda hiç bir kanalla anlaşma imzalamadı. 

Peki Zuhal Topal’ın yeni programı nasıl bir formatta olacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak?

Zuhal Topal’la 2017-2018 Yeni Sezon Formatı Nasıl? Zuhal Topal Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz Zuhal Topal’ın sunduğu evlilik programı hafta içi hergün Star Tv de 16.00’da başlıyor ve haber saatine kadar devam ediyordu. Star Tv’nin yayın akışına baktığımızda aynı saatlerde Balçiçek İlter ile Olay Yeri isimli kriminal bir programın başladığını görüyoruz.

Balçiçek İlter’in yeni programı,  Müge Anlı ile Tatlı Sert, Gerçeğin Peşinde ve Koparılan Çiçekler gibi hayatın içinden konuları ele alıyor. Evladını kaybeden aileler, faili meçhul cinayetler ve çözülemeyen hırsızlık olayları açığa kavuşturulmaya çalışılıyor.

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın da Artık Susma isimli yeni programlarının hemen hemen aynı formatta olması bekleniyor. Geçtiğimi hafta yayına başlayan Esra Erol ise evliliklerinde sorun yaşayan çiftleri barıştırmak için kolları sıvadı.

Fakat Zuhal Topal sessizliğini korumaya devam ediyor. Başarılı sunucunun nasıl bir formatla ekrana döneceği herkes tarafından merak ediliyor. Kanalla aralarında sorun olduğu iddia edilmiş Zuhal Topla’ın parasını alamadığı için Star Tv’yi mahkemeye vereceği söylenmişti.

Zuhal Topal’ın yeni kanalı ve programı hakkında en güncel bilgileri en kısa zamanda paylaşacağız.

Zuhal Topal Artık Star Tv’de Olmayacak Mı Neden Yok

4 YORUMLAR

Comments are closed.