Zuhal Topal’la 2017-2018 Damat Adayları Kimler? İşte Detaylar!


Güncelleme: 27 Ağustos 2017 : 18:18
7

Zuhal Topal’la 2017-2018 sezonu damat adayları kim? Zuhal Topal’la yeni damat adayları isimleri? Zuhal Topal’la 2017-2018 sezonundaki loca adayları kimler?

Zuhal Topal’ın sunuculuğunu üstlendiği Zuhal Topal’la isimli evlilik programıyla ilgili iddialar bitmek tükenmek bilmiyor. Son olarak programın eski haliyle yeniden yayınlanabileceği iddia edildi.

Zuhal Topal’la yeniden ekranlarda aynı formatla yayınlanırsa eski loca adaylarından birçoğu programa kaldığı yerden devam edecek.

Zuhal Topal’ın geçtiğimiz sezonda şüphesiz en çok sevilen ve beğenilen damat adaylarından birisi Ali’ydi. Naz’la yaşadığı ilişkinin ardından bir türlü mutlu olamayan Ali, eski sezonda aradığı aşkı bulamadığı için yeni sezonda da bizlerle olabilir.

Zuhal Topal’la programının bir diğer yakışıklı damat adayı da Serkan’dı. Hanife ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişki sonrasında çok yorulan Serkan’ın programa devam edip etmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor.

Dilek ile olan beraberliği süresinde çok konuşulan damat adayı İbrahim’in de yeni sezonda ekranda olması bekleniyor. Sempatik karakteri ile dikkatleri çeken İbrahim, seyirciler tarafından da çok seviliyordu.


Zuhal Topal Artık Star Tv’de Olmayacak Mı Neden Yok


Hanife ile olan beraberliğinde bazı sorunlarla karşılaşan Muhammed’in de yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağı konusu belirsizliğini koruyor.

Locanın en çok bilinen ve sevilen adaylarından Birkan’ın yeni sezonda da locadaki yerini alması bekleniyor. Hem yaşadığı ilişkiler hem de yorumları ile bilinen Birkan’ın locada olması izleyicileri sevindirecek.

Locanın ağabeyi sayılan Demir Bey de yeni sezonda aşkını aramaya devam edebilir. Yeni sezonda locada görmek veya görmemek istediğiniz adaylar varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.

7 YORUMLAR

Comments are closed.