Zuhal Topal’la Bitiyor mu? İşte Zuhal Topal’ın Açıklaması


Güncelleme: 27 Ağustos 2017 : 18:27
6

Sevilerek izlenen ve yayınlandığı günden beri reytinglerde ciddi yükselme gösteren Zuhal Topal’la programı ekranlara veda mı ediyor? Zuhal Topal’la Bitiyor mu? İşte Zuhal Topal’ın Açıklaması

Star Tv ekranlarında gösterilen ve ciddi anlamda bir fan kitlesine sahip olan Zuhal Topal’la bir çok eleştiri almıştı. Genel itibari ile evlilik programlarına karşı bir ön yargı oluşmuş ve bu tarz programların Türk aile yapısına aykırı olduğu yönünde açıklamalar yapılmıştı.

Çok defa gündeme gelen bu konu evlilik programları kaldırıldı, kaldırılacak derken bir türlü net bir açıklama gelmedi. En son KHK ile tüm evlilik programlarının kaldırıldığı yönünde bir açıklama gelmişti.  Konu ile ilgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz. KHK yayınlandıktan sonra bir tartışma ortaya çıktı. Evlilik programları kaldırılacak mı yoksa devam mı edecek.

Tartışmalar devam ederken ilgili programlar teker teker açıklama yapmaya başladı. Kanal D ekranlarında gösterilen Kısmetse Olur artık internetten yayınlanacağını açıkladı. Evleneceksen Gel ise artık yayınlanmayacağını, onun yerine bir dizi yapılacağını açıkladı. Son olarak Zuhal Topal’dan da bir açıklama geldi.

Zuhal Topal sorulan sorulara verdiği yanıtta; “Program yakında bitiyor. Çok üzgün de değilim önümüzdeki projeleri değerlendireceğiz ama ilk yapacağım şey tatile çıkmak” dedi. Ve böylece sevilen programın yakında biteceğini söyledi. Zuhal Topal, yapım şirketi ve kanal arasında geçen kavgalara ilişkin hazırladığımız haberimizi aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.


Zuhal Topal Yapım Şirketine Ateş Püskürdü. Gelin Adayı Naz Her Şeyi Açıkladı!


Ve evlendirme programlarının yavaş yavaş ekranlara veda ettiği şu günlerde sizler konu ile ilgili ne diyorsunuz. Sizce evlendirme programlarının bitmesi doğru mu?

6 YORUMLAR

  1. Bence bitse iyi olur ama benim bitsin dememin nedeni türk aile yapısına uygun olmadığı için değil gereksiz şeyler yani kendine uygun bi eş adayı dışarda da bulabilirsin illa televizyonda uygun huyu güzel bi es adayı bulunmuyor yani bu programlar yerine daha güzel daha yararlı programlar yapılabilir ?✌????

Comments are closed.