4 Ocak 2018 Perşembe Yayın Akışı-Diziler Olacak mı?


Güncelleme: 4 Ocak 2018 : 09:23
0

Yeni yılla birlikte yeni diziler, programlar ve elbette yeni yayın politikaları da beraberinde geldi. İzleyiciler yeni yılla birlikte bir çok dizinin final yapacağına ve aynı şekilde bir çok yeni dizininde ekranlara merhaba diyeceğine şahit olacaklar. Tabi final yapacak diziler olacak dedik ancak bu diziler arasında bilindik diziler olacak mı? Örneğin Yılın ilk haftasında bazı dizilerin yayınlanmadığını görüyoruz. Bunun sebebi nedir? 4 Ocak Perşembe günün dizileri yayınlanacak mı? Bu diziler arasında final yapacak olanlar var mı? İsterseniz kısaca bakalım.

Öncelikle 4 Ocak Perşembe günü hangi diziler evlerimize konuk oluyor bir bakalım. Kanal D’de Arka Sokaklar, Atv’de Aşk ve Mavi, Star Tv’de İstanbullu Gelin, Show Tv’de Kalp Atışı, Trt1’de Payitaht Abdülhamit ve son olarak Fox Tv’de Şevkat Yerimdar. Peki bu dizilerden hangisi yayınlanacak hangisi yayınlanmayacak, hangisi final yapacak? Hemen şunu söyleyelim, 4 Ocak 2018 Perşembe günü Payitaht Abdülhamit yeni bölümü 32. bölümle TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Peki ya diğer diziler?

Show Tv ekranlarında gösterilen Kalp Atışı dizisi son dakika kararı ile gün değiştirdi. Dizinin yeni bölümü olan 27. bölümü 14 Ocak Pazar günü yayınlanacak. Peki Kalp Atışı neden gün değiştirdi? Bu hareket final öncesi son çığlıklar mı? Konu ile ilgili detaylı yazımızı [kirmizitext]buradan[/kirmizitext] okuyabilirsiniz. Gelelim diğer yapımlara. 4 Ocak Perşembe gününün tüm dizileri ne yazık ki bu hafta ekranlarda olmayacak. Kanallar yayın akışlarını yılın ilk haftası için değiştirdiler. Kimisinde dizilerin eski bölümleri ekranlara gelirken kimi kanallar ise birbirinden iddialı sinema filmleri ile seyircisini ekranlara davet edecek. Dizilerin yeni bölümleri önümüzdeki hafta aynı gün ve saatte ekranlarda olacak.  Peki kanalların 4 Ocak 2018 Perşembe gününün yayın akışı kanal kanal sizler için haberimizde.


5 OCAK 2018 CUMA YAYIN AKIŞI HANGİ DİZİLER YAYINLANMAYACAK?<<<Tıkla


4 Ocak 2018 Perşembe Kanalların Yayın Akışı
KANAL ADI Program İsmi
Star Tv Recep İvedik
Show Tv Kayıp İnci (TV’de İlk)
Atv Maymunlare Cehennemi: Şafak Vakti
Kana D Hasret Bitti (TV’de İlk)
Fox Tv Bizim Hikaye(Tekrar)
Trt1 Aslan Ailem