Beni Bırakma Dizisinde Çalan Şarkılar Ve Türküler


Güncelleme: 29 Aralık 2017 : 18:41
3

Atv ekranlarının yeni günlük dizisi Beni Bırakma yayın hayatına başlamak için geri sayımda. Uzun süren hazırlıkların ardından izleyici karşısına çıkmak için gün sayan dizinin oyuncuları ve senaryosu kadar müzikleri de ilgi çekecek. Hafta içi hergün yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyecek dizinin yapımcılığını Focus Film üstleniyor. Merakla beklenen Beni Bırakma dizisinde çalan şarkılar ve türküler haberimizde yer alacak.


Beni Bırakma Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde<<<tıkla


Atv, 2018 sezonuna birbirinden iddialı projelerini art arda ekrana getirmeye devam ediyor. Beni Bırakma dizisi de bunlardan bir tanesi. Senaryosu ve oyuncularıyla merak uyandıran Beni Bırakma dizisi seyirciden büyük ilgi göreceğe benziyor. Sosyal medya ve internet üzerinde en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında dizilerin jenerik müzikleri, fon müzikleri ve şarkıları yer alıyor. Beni Bırakma dizisi, hikayesiyle izleyenleri kendine bağlarken müzikleriyle de dilimize dolanmayı başaracak.

 

Dizilerde, duygusal ve romantik sahnelerin tamamlayıcısı hiç kuşkusuz çalan şarkılar ve fon müzikleri. Beni Bırakma dizisi de jenerik müzikleri ve şarkılarıyla izleyenlerde iz bırakacak. Sizlerin istekleri doğrultusunda Beni Bırakma dizisinde çalan şarkıları, türküleri ve müzikleri güncelleyerek sitemizde yer vereceğiz. Focus Filmin yapımcılığını üstlendiği ve Atv’nin ev sahipliği yaptığı Beni Bırakma dizisi 8 Ocak pazartesi yayın hayatına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.


Beni Bırakma Oyuncu Kadrosu, Oyuncuları Kim Kimdir?


Beni Bırakma dizisi çalan şarkılar hakkında düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=W3oKypegvEQ

 

Comments are closed.