Çukur Dizisi Tuttu Mu? Reytingleri Nasıl Erken Final Mi Yapacak?


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 22:55
9

İçerde dizisiyle büyük bir sıçrama yapan Aras Bulut İyinemli’nin yeni dizisi Çukur, 23 Ekim Pazartesi akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi. Tanıtım fragmanı bile milyonlar tarafından izlenen dizinin reyting sonuçları nasıl? Dizi beklentileri karşıladı mı? 

En az İçerde dizisi kadar heyecan yaratan Çukur’un kadrosunda Uğur Yıldıran, Rıza Kocaoğlu, Ercan Kesal ve Nebil Sayın gibi İçerde dizisinin dikkat çeken oyuncuları yer alıyor.


Çukur Mahallesi İstanbulun Neresinde? Çukur Dizisi Çekimleri Nerede


Oyunculuğu herkes tarafından çok beğenilen Aras Bulut İyinemli’nin yeni projesi çukur herkes tarafından merak edildi. “Herkes bir gün mutlaka Çukur’a geri döner” sloganıyla yankı yaratan dizi, İstanbul’un en belalı ve “pislik” mahallelerinden Çukur da geçiyor.


Çukurdereli Dizisi Jenerik Müziği Dizi Müziği


Mahallenin kontrolünü elinde tutan Koçova Ailesi uyuşturucuya kesinlikle izin vermiyor. Uyuşturucuyu mahalleye sokmaya çalışan yeni bir grubun ortaya çıkışı tüm düzeni alt üst eder. Koçava Ailesi tam pes etmek üzereyken yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için yurt dışına giden ailenin küçük oğlu Yamaç Çukur’a geri döner.

Aras Bulut İyinemli’nin canlandırdığı Yamaç Çukur’a geri dönüyor. Yamaç burada karşısına çıkan Sena ile sonsuz aşkı bulduğuna inanıyor. Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Sena, tehlikeli, yaralı ve sırlarla dolu geçmişiyle Yamaç’ın hayatını nasıl etkileyecek?

Aras Bulut İyinemli, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Ercan Kesal, Nebil Sayın, Kubilay Aka ve Perihan Savaş’ın kadrosunda yer aldığı Çukur ilk bölümü ile reytinglerde nasıl bir başarı gösterecek. Öncelikle diziye yönelik ilk izlenimleri söyleyelim. Dizide İçerde kokusu oldukça fazla. İçerde’nin bıraktığı izleri takip etmeye çalışan senaristlerin ayak sesleri çok belli oluyor. Ayrıca dizide cinsel tema oldukça fazla. Özellikle başrol oyuncuları Yamaç ve Sena’nın sahnelerinde oldukça cinsel temalar kullanılmış.


23 Ekim 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları Çukur Dizisi İzlendi mi? Tuttu mu?<<<tıkla


Diğer taraftan dizinin ilk bölümünde can alıcı bir sahnenin olmadığı dikkatlerden kaçmadı. Evet İçerde’ye özenilmiş ancak İçerde’nin ilk bölüm tadını ne yazık ki vermemiş. Tabi bu demek değildir ki diğer bölümlerde izleyiciyi ekrana kilitlemeyecek. Bakarsınız İçerde’yi ikiye katlar. bunlar sadece ilk bölüm izlenimleri. Resmi reyting sonuçları açıkladığında dizinin nasıl bir izlenim bıraktığı da anlaşılacak. 23 Ekim Pazartesi reyting sonuçlarını yukarıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

Siz Çukur dizisini nasıl buldunuz? Aras Bulut İyinemli ve Dilan Çiçek Deniz uyumunu nasıl buldunuz? Çukur dizisi İçerde dizisinin yerini tutar mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

9 YORUMLAR

  1. Bence mükemmel bir dizi. Aksiyon aşk macera her şey var oyuncu kalitesinde çok yüksek. Aras B. İ. Müthiş bir oyuncu. Vartolu karakterine çok süper.

  2. Bence içerde dizisinden daha etkili hatta daha tehlikeli bir film olacaktır buna inanıyorum Sena Burda ne yapacağı çok önemli İdris Cumali yamaç bence berberde tehlikeli olacaktır hatta alico ilerde çok tehlikeli olcktr yamaç a yardımcı olcktr nefes kesen bir film bence

Comments are closed.