Cumartesi Sürprizi Sunucusu Elif Özkul Kimdir? Nereli, Yaşı, Sevgilisi


Güncelleme: 18 Kasım 2017 : 12:46
1

Show Tv‘nin hafta sonu magazin programı Cumartesi Sürprizi’nin sunucusu Elif Özkul izleyenlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Cumartesi Sürprizi Sunucusu Elif Özkul Kimdir? Güzelliği ve düzgün diksiyonu ile ilgi odağı olan Elif Özkul izleyicilerin merakını uyandırıyor. Cumartesi Sürprizi Elif Özkul Kimdir? Sevgilisi, yaşı, kariyeri ve fazlası.

Elif Özkul 1988 yılında doğmuştur. 10 Mayıs doğumlu olan elif Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bölümü okumuştur. Tabi okurken son anda karar değiştirir ve İşletme okumaya karar verir. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünü başarıyla bitirdikten sonra spikerliğe adım atar. Sunuculuk ve spikerlik yapan Elif Özkul yeeneği ve başarısı ile kendisini göstermiş ve hızlı bir yükseliş yaşamıştır.

Show Tv’nin sevilen programlarında sunuculuk yapmıştır. Şuanda da Cumartesi Sürprizi isimli programın sunuculuğunu yapmaktadır. İlk deneyimi HaberTürk’te yapmıştır. Daha sonra Show Tv’ye geçen Elif Özkul, Cumartesi günleri saat 10.00’da Cumartesi Süprizi isimli programın sunuculuğunu yapmaktadır.

Cumartesi Sürprizi Sunucusu Elif Özkul Resimleri?


Süper Magazin Bu Hafta Kim Sunacak-Haftalık Ünlü Sunucu Takibi<<<tıkla



Fox Tv Benden Söylemesi Mina Merve Yıldırım Kimdir?<<<tıkla


Cumartesi Sürprizi Sunucusu Elif Özkul Videosu?

Comments are closed.