Deli Gönül Fatmanur Kimdir? Gerçek Adı-Boyu-Yaşı-Sevgilisi


Güncelleme: 1 Temmuz 2017 : 18:53
2

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan’ın yer aldığı ‘Deli Gönül’ dizisi konusu kadar karakterler ile de ilgi çekti. Dizide Fatmanur karakteri güzelliği ve neşeli tavrı ile merak uyandırdı. Deli Gönül Fatmanur Kimdir?

Oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Tuvana Türkay, Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, Macit Sonkan,İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, Nilgün Karababa, Barış Yalçın ve Tarık Özenbaş gibi isimlerin yer aldığı ‘Deli Gönül’, 4 Temmuz Salı akşamı 21:00’de Fox’ta ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu ve çok beğeni topladı.

Dizide müzik öğretmeni Fatmanur öğretmen çok ilgi gördü. Fatmanur karakterini canlandıran oyuncu merak edildi. Peki kim bu oyuncu. Gerçek adı ne? Boyı, yaşı, kilosu, sevgilisi.

Dizide Fatmanur karakterini canlandıran oyuncunun adı Tuvana Türkay’dır. Tuvana Türkay 1990 yaşındadır ve çok genç yaşta setle tanışmış bir oyuncudur. İlk deneyimini reklam filmi ile yapan oyuncu Tuvana, daha sonra Cumhur Cemaat isimli bir yapımda yer almıştır. Daha sonra Yer Gök Aşk, Esir Sultan, Kara Para, Güvercin Uçuverdi gibi projelerde yer almıştır.

Tuvana Türkay Deli Gönül dizisi ile ilgili verdiği röportajda şunları söylemiştir; Her şeyiyle beni çok heyecanlandıran bir işin içindeyim. Karakterler abartısız, samimi ve içimizden… İzleyiciyi çok ters köşe bir hikaye bekliyor ve çok güzel bir doku izleyecekler. Ben de ilk defa içinde bulunduğum bir projede Hatay’ı izleyeceğim. Emeklerimizi görmek için çok heyecanlıyım.” şeklinde duygularını ifade etti.

Deli Gönül Dizisi Oyuncu Kadrosu? Deli Gönül Tüm Karakterler ve Roller

Tuvana Türkay’ın sevgilisi hakkında şuan için herhangi bir bilgi yoktur. Genç ve güzel oyuncunun aşk hayatından daha çok iş hayatına yöneldiği gelen bilgiler arasında.

Siz oyuncuyu başarılı buluyor musunuz? Sizce geleceği parlak mı? Yoksa sadece güzellik açısından ön planda olan birisi midir?

Comments are closed.