Diriliş Rikardo Kimdir? Tarihte Rikardo Var Mıdır?


Güncelleme: 6 Ocak 2018 : 01:36
1

Çarşamba akşamları zirveyi kimseye kaptırmayan Diriliş Ertuğrul yayınlanan son bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Her bölümü her sahnesi büyük bir heyecanla izlenen Diriliş Ertuğrul’da merak edilen karakterler arasına bir yenisi daha ekendi. 101. bölümde ortaya çıkan Ricardo karakteri dikkatlerden kaçmadı. Diriliş Ertuğrul Ricardo gerçek adı, Diriliş Ares’in arkadaşı Rikardo kim, gerçek tarihte Rikardo var mı soruları dizinin takipçileri tarafından en çok araştırılan ve merak edilen konulardan oldu. İşte Diriliş Rikardo kimdir sorusunun yanıtı haberimizin devamında.


Diriliş Ertuğrul 3 Ocak 101. Bölüm Fragmanı-Ve Savaş Başlar


Zengin oyuncu kadrosuyla göz dolduran diziye yeni katılan karakterler her zaman merak edilmiştir. Seyirci Diriliş Ricardo kim, gerçek tarihte var mı, diziye etkisi ne olacak sorularına yanıt ararken Diriliş Rikardo karakterini kimin canlandırdığı da merak konusu oldu. 100. bölümde Ares’in kalesine girerek Gündüz Alp’i kurtaran Ertuğrul Bey ve Alplerinin nefes kesen mücadelesi geceye damgasını vurdu. Olanlar karşısında deliye dönen Ares, intikam için hemen harekete geçer. Dizinin yeni bölümünde Ares’in arkadaşı Ricardo rolüyle diziye dahil olan oyuncu dizide dengeleri nasıl değiştirecek? Diriliş Ertuğrul Rikardo kim? Diriliş Ares’in arkadaşı Rikardo kim? sorularının yanı sıra böyle bir karakterin gerçek tarihte olup olmadığı da çok merak edildi. Gerçek tarihte Ricardo var mı sorusu en çok aratılan konular arasında yer aldı. Diriliş Rikardo hakkında tüm merak edilenler…

Ertuğrul Bey emri vermiştir, sadece Alpler değil geride kalan herkes cenk vaziyeti için hazır olacaktır. “Karacahisar, Kostantinia ve Nikea bize dar gelir, amacımız Allah’ın adaletini yeryüzüne hakim kılmaktır” sözleriyle savaşa çıkan Ertuğrul Bey amacına ulaşabilecek mi? Diriliş Ertuğrul, gelmiş geçmiş en heyecanlı bölümüyle izleyenleri atmosferine almayı başaracak. Bu sırada dizide yeni beliren Ricardo karakteri de izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Diriliş Ertuğrul Ricardo kimdir sorusu gündemi uzun süre meşgul edecek gibi görünüyor.

 

Ares’in arkadaşı rolüyle diziye dahil olan karakterin tam bir Türk düşmanı olduğunu söyleyebiliriz. Ares ile birlikte Ertuğrul ve Alplerini mağlup etmek için birlikte mücadele edecekler. Diriliş Ricardo kim? Diriliş Ares’in arkadaşı Rikardo kimdir? Gerçek tarihte Ricardo var mıdır? Rikardo karakteri gerçek tarihte yoktur. Dizi için özel olarak tasarlanmıştır.

 

Diriliş Ertuğrul Ricardo gerçek adı, Rikardo karakterine kim hayat veriyor sorularının yanıtını ilerleyen bölümlerde detaylı olarak sizlerle paylaşacağız. Diriliş Ricardo kimdir sorusunun yanıtı için sitemizi takipte kalın.

Siz Diriliş Ertuğrul dizisine katılan yeni karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ricardo karakteri diziyi nasıl etkiler? Diriliş Ertuğrul dizisinde hangi oyuncuları görmek istersiniz? Düşüncelerinizi ve bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyoruz. 

https://www.youtube.com/watch?v=26m-pbMrEHU

https://www.youtube.com/watch?v=-Xtxv3jbVko

Comments are closed.