Dolunay Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 4 Temmuz 2017 : 22:03
1

Yeni sezonda ekrana gelmesi planlanan Dolunay dizisi nerede çekiliyor? Star Tv için hazırlanan projenin seti nerede kurulacak? Yeni dizilerin konuları, oyuncu kadroları hangi kanalda yayınlanacakları dışında nerede çekildikleri her zaman merak konusu olmuştur.

Büyük bir titizlikle çalışmaları devam eden Dolunay dizisinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş netleşiyor. Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman’in yer alacağı kesinleşti. Çekimlerine temmuz ayında başlanacak olan dizinin seti İstanbul’da kurulacak. İstanbul’un birbirinden güzel semtlerinde çekilecek olan Dolunay yaz sezonunda ekrana gelecek.

Şuan için dizinin hangi semtlerde çekim yapacağı sır gibi saklanıyor. Dizinin fanları tarafından ziyaretçi akınına uğramaması ve çekimleri aksatmaması için sır gibi saklanan dizi setinin ilerleyen zamanlarda bilgisi gelecektir. Bizi takipte kalın.

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstleneceği proje şimdiden merakla bekleniyor. Daha önce oyunculuğa merak salan Ünal şimdilerde MF Yapım ile ortaklaşa iş yapacak. Dolunay dram ağırlıklı bir yaz dizisi olarak ekrana gelecek.  Dizinin yönetmen koltuğunda ise alanında profesyonel bir isim olan Çağrı Bayrak oturacak. Henüz iki oyuncusu kesinleşen dizi şimdiden herkesi heyecanlandırdı.

Dizinin bölümleri İstanbul’un farklı mekanlarında çekilmektedir. Ancak Ferit’in evi en merak edilen mekanlardan birisidir. Ferit’in evi ile ilgili çekimlerin nerede yapıldığını, evin nerede olduğunu buradaki haberimizden öğrenebilirsiniz.

Dolunay Dizisi Özge Gürel Kimdir?

1987 tarihinde İstanbul’da doğumlu güzel oyuncu 30 yaşındadır. Beykent üniversitesi Uluslararası Ticaret mezunudur. Kızım Nerede?, Medcezir , Kiraz Mevsimi ve Yıldızlar Şahidim dizilerinde rol almıştır.

Dolunay Dizisi Can Yaman Kimdir?

1989 İstanbul doğumlu genç oyuncu 28 yaşındadır. Yedi Tepe Üniversitesi Hukuk mezunudur. Gönül İşleri, İnadına Aşk ve Baba Candır dizilerinde rol almıştır.

Dolunay Dizisinin Çekildiği Ev Nerede? Ferit’in Evi Nerede?


Dolunay Dizi Şarkısı-Büyüdüm de Getirdim Sevgimi Al Diye


Dolunay Dizisi Oyuncu Kadrosu.Dolunay Tüm Oyuncular Kim kimdir

 

 

1 YORUM

Comments are closed.