Dolunay Dizisi Oyuncu Kadrosu.Dolunay Tüm Oyuncular Kim kimdir


Güncelleme: 29 Haziran 2017 : 23:18
8

Dolunay adlı bir yapım çalışmalarını tamamladı 2017-2018 e damga vurmaya hazırlanıyor. Türkan Şoray’ın kızı Özge Gürelli’nin yeni projesi olarak ekranlara gelen Dolunay dizisi kadrosunda kimler var?, Dolunay dizisi başrol oyuncuları kimler? Dolunay Dizisi hangi kanalda gibi merak edilen sorular sizler için haberimizde.

Yağmur nal’ın çok yakında MF yapımla ortaklaşa hazırlamış olduğu proje ile ekranlara gelecek.Cast çalışmaları devam eden dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş oluşmaya başladı.Bazı ünlü oyuncularla anlaşmanın tam olmadığı gerekçesiyle şuan için açıklanan oyuncu sayısı oldukça düşük.

Dolunay Dizisi Oyuncu Kadrosu 

Dolunay dizisi yaz sezonu dizisi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Star tv de reyting rekorları kırmaya hazırlanan dizi senaryosuna oldukça güveniyor. Başrollerinde ise şimdilik netleşen isimler arasında Özge Gürel ve Can Yaman olduğu söyleniyor. Peki Özge Gürel ve Can Yaman kimdir?

Dolunay Dizisi Nazlı-Özge Gürel Kimdir

En son yine star tv de ekranlara gelen Özge Gürel Yıldızların Altında adlı dizide kendini göstermek istedi fakat dizi çok uzun soluklu değildi. Daha önce de Huzur Sokağı,Kızım Nerede, Muhteşem Yüzyıl ve Kiraz Mevsimi gibi yapımlarda rol aldı.Şimdi ise Dolunay dizisinde başrol oynamaya hazırlanıyor.

Dolunay Dizisi Ferit-Can Yaman Kimdir

Şuanda trt 1 ekranlarında yer alan Hangimiz Sevmedik dizisinde rol alan Can Yaman’ın dizisinin düşük reytinglerinden dolayı final yapacağı gündemde.Oradan ayrılacak Can Yaman Dolunay dizisi için anlaşma yaptığı gelen haberler arasında.

Dolunay Dizisi Nik Xhelilaj Kimdir

1983 te Arnavutlukta dünyay gelmiştir.1.88 boyundadır.Arnavut olan Nik Xhelilaj Güzel Sanatlar Fakülteside oyunculuk eğitimi almış yakışıklı ve karizmatik tavırlarıyla ön plana çıkmıştır. Daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp Şehir dizisinde kendini tanıtmaya başaran oyuncu şimdi ise Dolunay’da karşınızda olacak

Dolunay Dizisi Engin-Balamir Emren Kimdir

1985 İstanbul doğumlu olan Balamir Emren oyunculuğunun yanında yakışıklılığıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bir çok dizide rol alan oyuncunun ilk önce Duvar adlı dizide Erman karakterine can verdi. Daha sonra ise bunu Mahşer, Sinekli Bakkal, Akasya Durağı, Böyle Bitmesin ve Korkma dizileri takip etti.Şimdi ise Dolunay dizisinde rol alacak oyuncuya başarılar dileriz.

Dolunay Dizisi Alya-Türkü Turan Kimdir

1985 te Muğla’da dünyaya gelmiş Türkü Turan oyunculuğunun yanında güzelliğiyle de dillere desten olmuştur. 1.68 boyunda yetenekli bir oyuncu aynı zamanda tv program sunuculuğu da yapmıştır. Adını Feriha Koydum ve Tatar Ramazan dizilerinden tanıdığımız Türkü Turan şimdi ise Dolunay dizisiyle ekranlara gelecek.

Dolunay Dizisi Demir-Mert Yavuzcan Kimdir?

Dolunay Dizisi Deniz-Hakan Kurtaş Kimdir?

Diğer Oyuncular: Necip Memili, , Alara Bozbey, İlayda Akdoğan, Berk Yaygın, Öznur Serçeler, Yeşim Gül, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Irmak Ünal, ve Alihan Türkdemir

Dolunay Dizisinin Çekildiği Ev Nerede? Ferit’in Evi Nerede?


Dolunay Dizi Şarkısı-Büyüdüm de Getirdim Sevgimi Al Diye


Dolunay Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

 

8 YORUMLAR

  1. Dolunay dizisini merakla bekliyorum çünkü için ona çok. Hayran olan ben özge gürel var ve ben ona çok hayranım herkese tasfiye ediyorum izleyin ama sakın özge gürelime hayran kalmayın çünkü o benim özge gürelim. Özge gürelim hayallerim

Comments are closed.