Edho (2017-2018) Diziye Yeni Gelen Oyuncular? 3. Sezon Oyuncu Kadrosu


Güncelleme: 27 Şubat 2018 : 23:47
60

Atv ekranlarının vazgeçilmezlerinden Onur Tan yönetmenliğinde ekranlara gelen sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2.sezonu 30 Mayıs Salı akşamı kapatmıştı. Şimdi ise yeni sezon hazırlıkları için kollar sıvandı.

2017-2018 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni gelen oyuncular kimler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3.Sezon tüm oyuncu kadrosu sizler için haberimizde

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosundaki Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Hakan Karahan, Yunus Emre Yıldırım, Müjde Uzman gibi yetenekli isimlere sezona başlamıştı. Diziye yeni gelen oyuncularla birlikte yaprak dökümüne geçen oyuncuların da olması gözden kaçmadı.

Diziden 2016-2017 de 2. sezon sonlarına doğru  yollarını ayıran Yüksel Arıcı (VEHBİ), Erdal Küçükkömürcü (Davut), Suzi (Meryem Uzerli)  gibi isimler oldu. Yeni sezonda yeni gelen isimlerin olduğu yeni anlaşmaların yapıldığı söylense de henüz isimler açıklanmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda diziye dahil olan oyuncular netleşince haberimiz güncellenecektir.

 

Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Tarık Ünlüoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizi 30 Mayıs sezon tatiline girdi. Sezon finalinde Sanem Çelik (Ceylan), Yüksel Arıcı (Vehbi), Osman Albayrak (Serkan),Serdar Orçin (Mert), Ece Hakim (Zeyno), Can Gürzap (Rüstem) ve Meryem Uzerli (Suzi) diziden ayrılan isimler oldular.

Beren Gökyıldız diziye yeni sezonda dahil olan isim oldu. Genç oyuncunun setteki ilk fotoğafı geldi. Daha önce Kocamın Ailesi, Anne dizileri ile ünlenen küçük oyuncu Beren Gökyıldız’ın 2017-2018 sezonu için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile anlaştı. Oyuncu büyük ihtimal kısa süreli dizide rol alacak gibi. Bilgiler geldikçe konumuz güncellenecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İrem Sultan Cengiz kim?

1992 Mardin doğumlu genç oyuncu Aşk Bir Hayal dizisinde rol almıştır. Kariyer hayatının henüz başında olan İrem Cengiz Sultan EDHO dizisiyle istediği üne kavuşacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Haydar Şişman Kim?

1966 Maçka doğumlu Haydar Şişman Kalandar Soğuğu isimli sinema filmiyle Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. sezonunda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Olgun Şimşek Kim?


Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Olgun Şimşek Hangi Rolde?


1971 Bursa doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Kariyer hayatı boyunca pek çok dizide rol almıştır.  Yedi numara, Beyaz Gelincik, Kapalı Çarşı, Yalan Dünya ve Gözetleme Kulesi bunlardan bir kaçıdır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Mesut Akusta Kimdir?

Karagül dizisinde canlandırdığı Kendal karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna dahil olmuştur. 30 yıllık kariyer hayatı boyunca sayısız dizi ve filmde rol almıştır. Kurtlar Vadisi, Ezel ve Karagül en çok ses getiren projelerdir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Birol Ünel Kimdir?

Fatih Akın’ın Duvara Karşı filmiyle tanıdığımız 53 yaşındaki başarılı sinema oyuncusu Birol Ünel Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kadrosuna dahil oldu.

Taner Turan (Karamürsel)

Levent Özdilek (Pudra Hakkı)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Güneş Kimdir?

[kirmizitext]Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz(EDHO) Güneş Kimdir? Gerçek Adı-Karakter Analizi! <<<tıkla [/kirmizitext]


tıkla>>>EDHO Pudra Hakkı Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?<<<tıkla


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2.Sezon Finali, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 71.Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=jSQVDvygBTI

2017-2018 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeni sezonda kimleri görmek istersiniz? 3.Sezona Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kimlerle devam etmeli? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Edho( Eşkiya) Candan Kim? Gerçek Adı, Karakter Analizi

60 YORUMLAR

  1. Mehmet Korhan Firat iyi olurdu da dizide oynuyor sanirim.

    Mehmet Akif Alakurt film sektorunu birakti.

    Dilara Gunes (Nizama adanmis ruhlar ekip 1 den elif) Super olur.

    Ali Basar (Nizama adanmis ruhlar ekip 1 den Cakal) super olur.

    Ali Surmeli Super olur

    Hakan Ural super olur.

    Ayca Varlier Bomba olur.

  2. Mehmet Akif Alakurt derim de adam dizilerden uzaklasmak istiyormus.
    Brezilyadan ciftlik evi almis film sektoru bitirdim demis.

    Orhan Biyikli iyi olur.

    Mehmet Korhan Firat daha iyi olurdu ama sanirim dizide oynuyor.

    Ali Surmeli bomba gibi olur.

    Atilla Olgac fena sayilmaz.

    Hakan Ural buyuk surpriz olur.

    Cahit Kayaoglu (kurtlar vadisi’nden) idare eder.

    Dilara Gunes (nizama adanmis ruhlar ekip 1 den) Super olur.

    Ali Basar (nizama adanmis ruhlar ekip 1) en iyi transfer bu olur

Comments are closed.