Fazilet Hanım ve Kızları Yağız Neden Amerika’ya Gidiyor? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 16 Aralık 2017 : 21:13
2

Hazan ve Sinan,  Yağız’ın maddi durumunu kurtarabilmenin yolunu ararken, Yağız  için ise veda vakti gelmiştir. Yağız Hazan ve Sinan’ın verdiği paraları kullanmamıştır. Hatta Amerika’ya bilet almış ve onun için veda vakti de gelmiştir. Yağızın bu beklenmeyen vedası akıllarda soru işareti oluşmasına neden oldu. Fazilet Hanım ve Kızları Yağız Neden Amerika’ya Gidiyor? Diziden Ayrılıyor mu? gibi soruların cevabı dizinin fanları tarafından oldukça merak ediliyor.

Fazilet Hanım ve Kızları 26. bölümünde Yasemin iyice köşeye sıkışırken Yağız ise her şeyin arkasında Yasemin’in olduğunu öğrenmiştir. Şimdi ise babası Hazım’ın başına gelenleri öğrenme arefesindedir. Yağız Amerika’ya gitmenin arefesinde çok farklı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalmıştır. Bir yandan kendisini evlatlıktan reddeden babası diğer yanda ise ters giden işleri. Parasızlığın yanı sıra manevi sorunlarda Yağız’ın peşini bırakmamaktadır.


tıkla>>>Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Kurulmuştur<<<tıkla


Yağız Amerika’ya gitme kararını almıştır ancak babasının durumunu öğrendiğinde bu kararını erteleyecektir. İlerleyen bölümlerde Yağız tekrar gitme kararını gündeme getirebilir. Ancak şuan için Yağız babası ile ilgili sorunu çözmeye çalışacaktır.

2 YORUMLAR

Comments are closed.