Gençlik Başımda Duman Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor?


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 21:33
1

Gençlik Başımda Duman nerede çekiliyor? Kısmetse Olur’un dizisi Gençlik Başımda Duman dizi seti nerede?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kısmetse Olur isimli evlendirme programının RTÜK engeline takılması ile birlikte Kanal D ekranlarında gündüz kuşağında hangi programın olacağı merak konusu olmuştu.


Gençlik Başımda Duman Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler <<<tıklayınız


Kısmetse Olur isimli programda hayran kitlesi edinen gelin ve damat adayları, kanal için önemli bir reyting kaynağı olmuştu. Bu reytinglere geri kavuşabilmek için Kanal D, Kısmetse Olur programının dizisini çekme kararı aldı.

Gençlik Başıma Duman ismi ile izleyicinin karşısına çıkacak olan dizinin çekimlerine de başlandı. Dizi için İstanbul’da bir yalı tutulduğu da gelen haberler arasında.

Kısmetse Olur programının çekimleri, set ortamı haline getirilen bir villada yapılıyordu. Dizinin çekimlerinde aynı villanın kullanılmayacağı iddia ediliyor. Dizi için İstanbul dışına ise çıkılmayacağı söyleniyor.

Kalabalık bir ekiple çekimleri yapılan dizi, eğer başka bir ile set ortamı kurmayı düşünürse büyük bir maddi kayıp yaşayacak. Bu durumu yaşamak istemeyen yapımcılar İstanbul içerisinde kiraladıkları villada çekimleri gerçekleştirmeye çalışacak.

Gençlik Başımda Duman dizisinin Kısmetse Olur gibi çok izlenip izlenmeyeceği ise merak konusu oldu. Çünkü Kısmetse Olur’da bulunan gelin ve damat adaylarının oyuncu olduğu iddia edilse de program bir parça gerçeklik taşıyordu. Ancak olaylar tamamen kurgu olduğunda izleyicilerin dikkatini çekmeyebilir.

Gençlik Başımda Duman dizisi hakkında görüş ve önerilerinizi yazabilirsiniz.

Comments are closed.