Gülizar Dizisi Esma Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 1 Ocak 2018 : 02:10
1

o3 Medyanın yeni projesi Gülizar dizisinin oyuncu kadrosu netleşti. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan olan Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu, Berkay Ateş gibi isimlerin rol aldığı dizide Esma karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Gülizar dizisi Esma kimdir, gerçek adı, oynadığı diziler ve özel hayatı hakkında merak edilenler haberimizin devamında.


Gülizar Dizisi Oyuncu Kadrosu? Gülizar Dizisi Tüm Karakterler


Tek tutkusu şarkı söylemek olan Gülizar ile alanında uzman bir veteriner olan Murat’ın yolları hiç beklenmedik bir şekilde bir çiftlikte kesişecektir. Gülizar, hayallerine giden yolda tüm engelleri aşmaya hazırdır. Fakat Murat Gülizar’ı o dünyanın içine sokmamaya kararlıdır. Düne kadar varlıklarından bile habersiz olduğu zengin bir ailenin kızı olduğunu öğrenen Gülizar ailenin tek varisidir. Murat ise Gülizar’ın üvey kız kardeşi ile uzun yıllardır nişanlıdır. Murat, Gülizar ve Suzan’ın  sırlarla dolu karmaşık hikayeleri izleyenleri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.  Merakla beklenen Gülizar dizisi Esma kim sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu, Şerif Sezer, Berkay Ateş, Zuhal Gencer, Sevtap Özaltun, Berk Erçer, Osman Alkaş ve Pelin Abay gibi başarılı isimleri kadrosunda bulunduran dizinin yönetmen koltuğunda Çağan Irmak yer alıyor.

Gülizar Dizisi Esma Kim?

Gülizar dizisi Esma karakteri, Gülizar’ın kaybolan annesidir. Pavyon sanatçısı olduğu bilinen Esma, Mehmet Rıfat Sepetçi’nin gizli sevgilisidir.

 

 

Comments are closed.