Gülizar Dizisi Tuğrul Kimdir? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 17 Aralık 2017 : 10:24
1

Gülizar dizisi için geri sayım başladı… Usta isimlerin  yanı sıra genç oyuncularıyla da dikkat çeken dizide Tuğrul karakterine hayat veren Berk Erçer kimdir? Hem senaryosu hemde birbirinden kaliteli ekibiyle ekrana gelmek için gün sayan dizide Tuğrul kimdir sorusu en çok araştırılan ve merak edilen konulardan oldu. İşte Gülizar dizisi Tuğrul kimdir sorusunun yanıtı…


Gülizar Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede


Son olarak Bedel dizisinde izlediğimiz genç oyuncu uzun bir aranın ardından Gülizar dizisiyle tekrar kamera karşısına geçiyor. Farah Zeynep Abdullah ve Berk Cankat’ın başrolünü paylaştığı dizide  Berk Erçer, Berkay Ateş, Şerif Sezer ve Ebru Cündübeyoğlu gibi başarılı isimler kadroyu tamamlıyor. Dizi yayın hayatına başlar başlamaz en çok merak edilen konu oyuncular ve hayatları oluyor. Bu isimlerden bir tanesi de hiç şüphesiz Tuğrul karakteri. Gülizar dizisi Tuğrul kimidir? Gülizar dizisi Berk Erçel kimdir kaç yaşındadır, rol aldığı diziler nelerdir? sorularının yanıtı haberimizin devamında.

Annesi pavyon şarkıcısı olan Gülizar’ın hayallerine giden yolda yaşadıklarını konu alan dizi izleyenleri ekrana kilitleyecek. Farah Zeynep Abdullah ve Berk Cankat gibi geniş hayran kitlesine sahip oyuncular, dizinin reytinglerinde etkileyici bir rol oynayacaktır.

Gülizar Dizisi Tuğrul Kimdir? Berk Erçer

1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Berk Erçer Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım ve Fotoğraf bölümünden mezundur. İstanbul hayranı olan oyuncunun en büyük zevki fotoğraf çekmek. Kariyer hayatı boyunca Doktorlar, Medcezir, Bedel, Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol almıştır. Kaliteli projelerde yer almayı tercih eden Berk Erçer’e Gülizar dizisinde başarılar dileriz.

Comments are closed.