Gülizar Dizisinde Çalan Şarkılar?


Güncelleme: 16 Aralık 2017 : 21:40
1

Gülizar dizisi oyuncu kadrosu ve senaryosu dışında müzikleriyle de dikkat çekmeyi başardı. Üzerinde uzun süre çalışılan ve büyük titizlikle hazırlanan dizinin her aşamasına ayrı özen gösterildi.  Dizinin jenerik müziği ve dizide çalan şarkılar en çok araştırılan ve merak edilen konulardan oldu. Gülizar dizisinde çalan şarkılar nelerdir? Gülizar dizisi müziklerini kim yapıyor? İşte ayrıntılar…


Gülizar Zeynep Ferah Abdullah’ın Söylediği Bir El Lazım Şarkısı ve Sözleri<<<tıkla


Kadrosunda Berkay Ateş, Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Berk Erçer, Berkay Ateş, Şerif Sezer ve Goncagül Sunar gibi isimlerin yer aldığı dizinin konusu da oldukça dikkat çekici. Sesinin güzelliğiyle dikkat çeken Gülizar’ın şarkıcı olma hayalleri ve yoksulluktan zenginliğe uzanan hayat hikayesi konu alınacak.


Gülizar Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede<<<tıkla


Daha küçük yaşta pavyonda çalışan annesi tarafından terk edilen ve yıllarca fakir hayatı yaşayan Gülizar isimli bir kızın bir anda değişen hayatı izleyen herkesi etkisi altına alacak. Sesinin güzelliği ile dikkat çeken Gülizar her bölüm birbirinden farklı şarkılar söyleyecek. Gülizar dizisinin yönetmenliğini Çağan Irmak senaristliğini ise Mahinur Ergün üstlenecek.

 

Gülzar dizisinde çalan şarkılar yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Bizi takipte kalın. Farah Zeynep Abdullah hem oyunculuğu hemde sesiyle tanıdığımız bir isim. Farah Zeynep Abdullah’ın Unutursam Fısılda isimli filmde seslendirdiği şarkılar oldukça beğenilmişti.

 

 

Comments are closed.