Hayat Sırları Bitmesin Final Yapmasın Kampanyaya Sende Katıl


Güncelleme: 21 Aralık 2017 : 19:05
19

1 Kasım Çarşamba yayın hayatına başlayan Hayat Sırları dizisi ilk bölümü ile yeterli reyting oranını tutturamadı. Büyük beklentilerle başlayan dizi kanalı ve yapım şirketini hayal kırıklığına uğrattı. Aldığımız son duyumlara göre dizi kısa süre içinde final yapacak. Sizde Hayat Sırları dizisi bitmesin final yapmasın diyorsanız başlatmış olduğumuz kampanyamıza katılabilirsiniz. 

Star Tv’nin çiçeği burnunda dizisi Hayat Sırları üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Daha yolun çok başında olan dizi sıra dışı senaryosuna rağmen ne yazık ki beklentileri karşılayamadı. Dizi, Çarşamba günü Diriliş Ertuğrul, Seven Ne Yapmaz ve Meryem dizilerinin gölgesinde kaldı. Özellikle Diriliş Ertuğrul gibi reytingleri alt üst eden bir diziyle aynı güne denk gelmesi büyük talihsizlik.


Hayat Sırları Dizisinin Oyuncu Kadrosu


Dizinin senaryosu ve oyuncu kadrosu göz önüne alındığında daha uzun süre ekranlarda kalması gerektiğini düşünüyoruz. Hayat Sırları dizisi final yapmak yerine yayın gününü değiştirebilir.

Sizde başlatmış olduğumuz kampanyamıza katılmak istiyorsanız yapılacaklar çok basit. Haberimizin devamında yer alan yorum kısmına Hayat Sırları dizisi bitmesin final yapmasın yönünde yorumlar yapabilirsiniz. Haberimizin linkini facebook, instagram ve twitter gibi sosyal medya platformlarından paylaşarak kampanyamızın daha fazla kitleye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

“Hayat Sırları dizisi bitmesin final yapmasın” kampanyamıza ne kadar çok yorum yaparsanız sesimizi yapımcılara duyurabiliriz. Böylece dizinin yayından kaldırılmasına engel olabiliriz.

Siz Hayat Sırları dizisinin final yapmasını istiyor musunuz? Yoksa dizi gün değiştirerek devam etmeli mi? 

19 YORUMLAR

  1. Güzelim dizinin başını yediniz star. Bunu bitirceğinize sihah incini bitireydin bu ufa perşembeye alaydın. Keşke dizi kıymet bikecek bir kanala geçseydi

  2. Saçmalık dizilerden çok daha güzel konusu ve kadrosuyla, diğer dizilerde adam öldürmek normal birşeymiş gibi lanse ediliyor. Bu dizi hayatımızdan bir parça gibi anlatılmış. bitmesin.

  3. Çok güzel bir dizi bitmesin hep reyting kurbanı oluyo diziler oyunculara senaryoya kamera arkasında olan herkese yazık emek veriyolar ama sonuç hüsran

  4. Kaliteli kadro,eğlenceli bir dizi kesinlikle bitmemeli. Hayat sırları kesinlikle devam etsin.

  5. Bir takim Absürt diziler devam ediyor da bu canım diziyi neden bitiriyorsunuz. Illa kan mı olmalı illa seviyesiz ilişkiler mi olmalı değişik bir konu bence devam etmeli. LÜTFEN…..

Comments are closed.