Kalbimdeki Deniz Yeni Sezon Gizli Fotoğraf Çeken Kim?


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 23:50
1

Kalbimdeki Deniz 9 Eylül Cumartesi günü yeni sezona start verdi. Yeni sezonda yeni hikayeler ve yeni yüzlerle seyirciye yine heyecan dolu dakikalar yaşatacak gibi. İşte o anlardan birisi dizinin daha ilk bölümünde yaşandı. Hem Mirat’ı hem Deniz’i hem de diğer yakınlarının gizli gizli fotoğraflarını çeken bir kişi ekranlara geldi. Kim bu meçhul şahıs? Mirat ve diğerlerinin gizli gizli fotoğraflarını çeken şahıs kim?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz yeni sezonu ile izleyenleri ekranlara kilitleyecek  gibi. Hülya’nın bebeğinin varlığı ve yine Hülya’nın kanser hastalığı dizinin yeni sezonda da farklı bir hikaye ile ekranlara geleceğinin sinyalini verdi.


Kalbimdeki Deniz Fatih Kimdir? Gerçek Adı-Karakter Analizi


Diğer taraftan Şebnem’in Hülya’ya karşı farklı planlar yapması da dizinin farklı bir konsepte ilerleyeceğinin habercisi olarak görüldü. Peki tüm gelişmeler arasında dizinin yeni sezon ilk bölümünde gizli bir el Mirat ve çevresindekilerin fotoğraflarını çekmektedir. Kimdir bu şahıs? Şurası kesin ki dizinin yeni sezon hikayesine ek bir karakter diziye dahil olacak.

Bizim tahminlerimiz bu kişi Mirat’ın bilinmeyen oğlu olabilir. Sizler ne düşnüyorsunuz? Sizce bu meçhul kişi kimdir?


Kalbimdeki Deniz Mirat Ve Raşel’in Oğlu Kim- Gerçek Adı Nedir- İşte Ayrıntılar


Comments are closed.