Kalbimin Sultanı Çocuk Oyuncu Kimdir? Çınar Kipritoğlu


Güncelleme: 19 Aralık 2017 : 19:49
0

Ekrana gelmek için gün sayan Kalbimin Sultanı, zengin oyuncu kadrosu ve senaryosuyla adından oldukça söz ettirecek. Dizide usta oyuncuların yanı sıra senaryosu tamamlayan çocuk oyuncularda yer alıyor. Bu isimlerden bir tanesi de Çınar Kipritoğlu. Kalbimin Sultanı Çınar Kipritoğlu kimdir?


Kalbimin Sultanı Dizi Seti Nerede? Kalbimin Sultanı Nerede Çekiliyor?


Uzun süren hazırlıklar ve titiz bir çalışmanın ardından tamamlanan oyuncu kadrosuyla sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Kalbimin Sultanı, komedi ağırlık bir dönem dizisi olacak. Osmanlı döneminde saray içinde geçen olaylara yoğunlaşan dizinin oyuncu kadrosunda Engin Hepileri, Ali Ersan Duru, Alexandra Nikiforova, Emel Çölgeçen, Itır Esen, Özge Özkaplan ve Beste Kökdemir gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizide tüm sevimlilikleriyle dikkat çeken çocuk oyunculardan Çınar Kipritoğlu kimdir sorusunu sizler için yanıtladık.


Kalbimin Sultanı Mahmut Kimdir? Gerçek Adı-Boyu-Yaşı-Sevgilisi


Rusya ile eş zamanlı olarak ekranda olacak proje ülkemizde Star Tv’de yayınlanacak. Türk ve Rusların birlikte senaryolaştırdığı dizinin hikayesini Burhan Özkan kaleme aldı. Türk senaristlerin kaleme aldığı senaryoyu Ruslar kendi kültür ve tarihlerine göre uyarladı. Dizinin tüm detaylarına birlikte karar verildi. Dizinin başrol oyuncusu için sunulan seçenekler arasından Ali Ersan Dursun rolün sahibi oldu.

Kalbimin Sultanı Çocuk Oyuncu Kimdir? Çınar Kipritoğlu

İlk kez Kalbimin Sultanı dizisinde rol alan Çınar Kipritoğlu umut vaat eden başarılı bir çocuk oyuncu. Çınar Kipritoğlu’na Kalbimin Sultanı dizisinde başarılar dileriz.