Kayıtdışı Erken Final Mi Yapıyor?


Güncelleme: 21 Eylül 2017 : 23:17
2

Fox TV’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Kayıtdışı dizisi final mi yapıyor? Dizi beklentileri karşılayamadı mı? Kayıtdışı dizisi ne zaman final yapıyor? Tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik.

Fox TV ekranlarında uzun zamandır heyecanla beklenen dizilerden Kayıtdışı  ilk bölümü ile ekrana geldi. Pazartesi akşamları saat 20.00’de ekrana gelecek  olan yapımın izlenme oranları da oldukça merak ediliyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinde önemli isimler yer alıyor. Erkan Petekkaya, Songül Öden, Uğur Polat, Nur Sürer, Ali Düşenkalkar, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Burak Yamantürk, Serdar Orçin, Kadim Yaşar gibi usta oyuncular yer alıyor.

Geçmişe baktığımızda Erkan Petekkaya’nın rol aldığı bütün projelerin uzun süre ekranlarda yer aldığı ve yüksek reytinglerle sevilen diziler arasına adını yazdırdığını biliyoruz. Son olarak geçen sezon final yapan Paramparça dizisi Pazartesi akşamlarının en çok reyting alan dizisi olmuştur.

Kayıtdışı dizisinin TNS tarafından açıklanan reyting oranları beklentileri karşılayacak seviyede. Fakat dizinin tutup tutmadığı devam edip etmeyeceği hakkında kesin bir yorumda bulmak doğru olmaz. Yeni sezonda birbirinden iddialı projeler ekrana gelmeye devam ediyor.


Kayıtdışı Dizisi 1. Bölümde Çalan Haydar Haydar Şarkısı ve Sözleri


Dizinin pazartesi akşamı ekrana gelmesi dezavantaj olabilir. Çünkü geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve Pazartesi akşamı yayınlanan Söz dizisi yüksek reyting oranlarına sahip ekranda tutunmayı başarmıştır. İki başarılı dizinin aynı gün aynı saatte ekrana gelmesi Kayıtdışı dizisini olumsuz yönde etkileyecek gibi görünüyor.

Kayıtdışı Arda Kim? Burak Yamantürk Kimdir?

Sizce Kayıtdışı dizisi tutar mı? İzlenir mi?  Songül Öden ve Erkan Petekkaya çiftini nasıl buldunuz?Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. 

2 YORUMLAR

  1. ınttagram da ipek yazıcık bir hikaye paylaştı ve kayıt dışı Final.. Yazdı doğrumu

Comments are closed.