Kurtlar Vadisi Kaos Hangi Kanalda Belli Oldu! İşte Detaylar


Güncelleme: 12 Şubat 2018 : 21:37
3

Uzun zamandır beklenen, yayınlanması için kampanyalar düzenlenen Kurtlar Vadisi Kaos sonunda başlıyor! Merakla beklenen diziyle ilgili ayrıntılar netleşmeye devam ederken Kurtlar Vadisi Kaos’un kanalı açıklandı. Muhteşem senaryosu, güçlü kadrosu ve kurgusuyla ekrana gelmek için gün sayan dizi hangi kanalda yayınlanacak? Yüksek maliyetli prodüksiyonu dizinin uzun süre kendine kanal bulamamasına sebep olurken sonunda TRT ile anlaştığını açıkladı. Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda sorusu artık yanıt buldu! Kurtlar Vadisi Kaos TRT ekranlarında çok yakında başlıyor…


Kurtlar Vadisi Kaos Oyuncu Kadrosu-İşte Merak Edilen Kadro


İlk kez 2003 senesinde yayın hayatına başlayan akabinde Kurtlar Vadisi Pusu ismiyle ekrana gelen ve ekranların en uzun soluklu dizisi olmayı başaran Kurtlar Vadisi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Gerilim, aksiyon, polisiye ve siyasi konularıyla her kesimden insanın ilgiyle izlediği dizi “Kurtlar Vadisi Kaos” ismiyle ekrana geliyor. Türkiye’nin dış siyasetinde göstermiş olduğu sağlam duruşu ve tutumunu konu alacak dizi oldukça iddialı. Yüksek maliyetlerden dolayı uzun süre kendine kanal bulamayan Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda?

Dizinin ana kahramanı ve başrol oyuncusu Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz dizinin tanıtım fragmanının çok yakında yayında olacağının müjdesini verdi. Dizinin tutkunları aldıkları haber  karşısında oldukça heyecanladı ve tepkilerini sosyal medyadan gösterdi. Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufuk ve Ertuğrul Şakar’ın kadrosunda yer alacağı Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanıyor?


2018 Kurtlar Vadisi Kaos Nerede Çekiliyor? Hangi Ülkede


Kurtlar Vadisi Kaos Hangi Kanalda Başlıyor?

Uzun süren çalışmalar ve hazırlıklar sonucunda  ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Kaos 5 farklı ülkede çekilecek. Myanmar, Afganistan, Makedonya, Amerika ve ülkemizde Kurtlar Vadisi Kaos için ayrı ayrı setler kurulacak. Yüksek maliyetli bir proje olan Kurtlar Vadisi Kaos için TRT ve TV8 için görüşmelerin devam ettiği biliniyor. Gerek sosyal medya gerekse internet üzerinden en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında yer alan Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanıyor sorusu nihayet yanıt buldu. Dizi TV8 ekranlarında olacak. Resmi açıklama geldiğinde haberimiz güncellenecektir. Konu ile ilgili Necati Şaşmaz açıklama yaptı. Bir Hadis Bir Film Kısa Film Yarışması Ödül Töreni için geldiği Konya’da, televizyonda 2003 yılında yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisinin, 2018’de “Kurtlar Vadisi Kaos” olarak izleyicinin karşısına çıkacağını belirtti. Şaşmaz, “Dizimizin senaryosunu tamamladık. Şubat ayı gibi televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak inşallah.” dedi.

Kurtlar Vadisi Kaos’ta hangi oyuncuları görmek istersiniz? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. 

 

3 YORUMLAR

  1. Trt1 diye yazmışsınızda bu nasıl olacak Perşembe günü Trt1 de Mehmetçik Kut-ül Amare başladı sizin haberiniz yok mu

  2. Çok geç kalindi ayrica kadro cahit dışında yenilmeli bu izleyiciyi toplamak zaman alır

Comments are closed.