Nerdesin Birader Hangi Kanalda Ne Zaman Başlayacak


Güncelleme: 18 Ekim 2017 : 10:50
2

Gonca Sarıyıldız ve Timur Acar’ın başrollerini paylaştığı Neredesin Birader dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Neden kanal değiştirdi? Yayın tarihi açıklandı mı? Tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Çalışmaları uzun süredir devam eden Nerdesin Birader isimli yeni dizi ekrana gelmek için gün sayıyor. Atv’de yayınlanması beklenen dizi son anda adres değiştirdi. Ve yeni kanalı Fox Tv ile anlaşma imzalandığı açıklandı.

Yapımcılığını Filmevi Yapım şirketinin üstlendiği dizinin  Atv’de ekrana geleceği açıklanmıştı. Fakat geçtiğimiz haftalarda projenin yönetmeni değişmiş ve bu durumda dizinin kanalı ve yayın tarihi konusunda belirsizlikler yaşanmıştı.

Son aldığımız duyumlar ise hikayesini Ali Doğançay’ın, senaryosunu ise Sahne 77’nin kaleme aldığı dizinin Fox’a geçtiği açıklandı.

Dizide başarılı oyuncu Timur Acar, ikizinin yerine geçen Yunus rolünü canlandırıyor.  Ve kendini bir anda polis olarak buluyor.

Timur Acar dizide hem kendi hemde ikiz kardeşini canladırarak olağanüstü bir performans sergileyecek. Yunus,  başarısız bir aktörken ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde olan başarılı bir komiser olarak izleyici karşısına çıkacak.

İlk etap çekimleri Hindistan’da başlayan dizinin ilerleyen bölümleri İstanbul’da çekilecek. Dizide Timur Acar’a eşlik edecek olan kadın başrol ise Gonca Sarıyıldız olacak. Gonca Sarıyıldız son olarak Seviyor Sevmiyor dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı.


Neredesin Birader Dizisi Nerede Çekiliyor?


Dizinin kesin yayın tarihi henüz netleşmedi. Fakat Nerdesin Birader dizisiyle ilgili en doğu ve güncel haberleri sizlerle paylaşacağız.

Nerdesin Birader çok yakında Fox Tv’de. 


Neredesin Birader Oyuncu Kadrosunda Kimler Var. Tüm Oyuncular


https://www.youtube.com/watch?v=2ES5DABkWWY

2 YORUMLAR

  1. bu dizinin yapımcıları, bu eleştirmeleri okumuyormu,dizinin daha dörtcü bölümde yayından kaldırılmasına, çok büyük tepki ve eleştiri var, dizinin baş rol oyuncuları iyi idi,birici derece yardımcı oyuncularda iyi idi, ikinci derece yardımcı oyuncuların bir iki taneside değişiklik yapıla bilirdi… dört bölüm için seneryosuda fena değildi.. bu dizi kalkmamalıydı… şu an ekranlarda komedi türünde polisiye bir dizi yok.. bu tür dizilerden hoşlanan bir çok izliyeci var… GaLip Derviş, Kara Para Aşk, Behzat Ç, bu kitLeye hitap eden bir diziydi..KaLdırıLması çok yanLış oLdu…

Comments are closed.