Oğul Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 22 Ağustos 2017 : 21:16
1

Digiflame Productions’un yapımcılığında Fox Tv ekranlarında gösterilen Oğul dizisi hakkında tüm bilinmeyenleri sitemizden takip edebilirsiniz. Dizinin oyuncu kadrosu, dizi müzikleri, dizinin nerede çekildiği ve diğer bilgiler.

Fox Tv’nin yeni sezon için hazırladığı yeni projesi Oğul farklı bir konsept ile ekranlarda oluyor. Dizi konusu ve oyuncu kadrosu ile ilk günden itibaren dikkatleri üzerine çekti.


Oğul Dizisi Müeddet Kimdir? Anne Ayşegül Günay Oynadığı Diziler


Sevilen dizinin çekimlerine başlandı. Dizinin çekimleri için çok farklı mekanların seçildiği gelen bilgiler arasında. Özellikle Müeddet annenin evi olan kulübenin nerede olduğu en merak edilen ayrıntılardan.

Oğul dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede? Çekimler nerede yapılıyor? Oğul dizisi daha önce 4 sezon süren Karagül’e de ev sahipliği yapan Halfeti de çekiliyor. Şanlıurfa’nın saklı kenti Halfeti, Oğul dizisinin ekibine ev sahipliği yapmaktadır.

Oğul dizisini nasıl buldunuz? Dizi hakkında görüş ve düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Dizinin önümüzdeki bölümlerinin sizin bulunduğunuz bölgede çekilmesini ister misiniz?

Comments are closed.