Servet Dizisi Yener Fettah Kimdir? Gerçek Adı, Yaşı,Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 10 Ocak 2018 : 13:08
1

Can Yaman ve Sebahat Kumaş gibi dönemin gözde oyuncularının başrol paylaştığı Servet dizisi 2018 sezonuna bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla Show TV ekranlarında yayın hayatına başlaması planlan dizide Yener Fettah kimdir? Servet dizisi Yener Fettah kim, gerçek adı, yaşı, boyu sevgilisi ve dizideki rolü hakkında tüm merak edilenler…


Servet Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?


Kanalların yeni projelerini art arda ekrana getirdiği son dönemlerde Servet dizisi için uzun zamandır hazırlanan Show  TV, oldukça iddialı. Yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın yer aldığı dizinin yapımcılığını Ortaks Film üstleniyor.

31 aralık pazar akşamı 26. bölümü ile final yapan Dolunay dizisinde Ferit karakterine hayat veren Can Yaman, dizi biter bitmez teklif yağmuruna tutuldu. Genç oyuncu ekranlara hiç ara vermeden Servet dizisi için Ortaks Yapım ile el sıkıştı. Can yaman dizide hukuk eğitimi almış başarılı bir avukat olan Kerem rolünü canlandıracak. Kerem, zengin iş adamı dede Kudret’in ölüm döşeğindeyken son arzusunu yerine getirmek için görevlendirilir. Kerem, Kudret’in yıllar önce düşmanıyla birlikte olduğu için annesinin ölüm emrini verdiği  öz torunu Ferah’ı bulmak için yola çıkacaktır. Ferah yetişme yurdunda büyümüş ve Adana’da üniversite okumaktadır. Tamda bu noktada Kudret’in en büyük mirasçısı

Yener Fettah verdiği emirle dikkatleri üzerine çeker. Yener, Ferah’ın bulunduğu yerde öldürülmesi emrine veren dizinin kilit ismidir. Babasından kalan büyük mirasın tek varisi olduğunu düşünürken onu kimseyle paylaşmaya niyeti yoktur.

Servet dizisi Yener Fettah karakterini kimin canlandırdığı henüz açıklanmadı. Servet dizisi Yener Fettah’a hayat veren oyuncunun kimliğini en kısa zamanda açıklayacağız. 

Comments are closed.