Sevdanın Bahçesi Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekimler Nerede Yapılıyor?


Güncelleme: 19 Eylül 2017 : 19:54
4

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacak olan Sevdanın Bahçesi dizisine büyük ilgi sosyal medya hesaplarından gelmeye başladı. Özellikle dizinin çekimlerinin nerelerde yapıldığı dizinin hayranları tarafından merak ediliyor.

Yapımcılığını Gold Film – Faruk Turgut’un üstlendiği dizide uzun süredir dizilerde kendisini göremediğimiz iki karakter sizlerle olacak. Sibel Can ve Emre Kınay ın başrollerinde yer alacağı dizinin oyuncu kadrosu titizlikle seçildi.

Dizinin konusu ise aynı mahallede büyük aşk yaşayan iki gencin yıllar sonra bambaşka hayatlar yaşarken tekrar karşılaşma öykülerini ekrana taşıyacak. Başrolünde Emre Kınay ve Sibel Can’ın yer aldığı dizi yeni sezonun gözde dizilerinden birisi olacak.


Sevdanın Bahçesi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler Ve Roller


Sibel Can’ın daha çok ses sanatçısı olmasından dolayı geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu ülkelerin Gold Film’le irtibata geçtiği, daha başlamadan birçok ülkeye satılması için görüşmelere başlanıldığı gelen haberler arasında.

Sevdanın Bahçesi dizisinin çekimleri için mekan seçiminin devam ettiğini biliyoruz. Emre Kınay’ın zengin rolünde oynadığı dizide lüks bir köşkün arandığı ve boğaz manzaralı olması için girişimlerin devam ettiği gelen bilgiler arasında.


Sevdanın Bahçesi Hangi Restoranda Çekiliyor?


Çekimler İstanbul merkezli olmak üzere farklı semtlerde yapılacak. Dizinin konusu gereği kısa bir süreliğine yurt dışı çekimleri de olabilirmiş. Bilgiler geldikçe haberimiz güncellencektir.

 

 

4 YORUMLAR

  1. Süper bi dizi olacak…Kralicemiz sibel can varsa bir projede kesin tutar…sabırsızlıkla bekliyoruz…

Comments are closed.