Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak 2018 Var Mı Yok Mu?


Güncelleme: 27 Aralık 2017 : 01:32
8

Kanal D ekranlarının kısa sürede hızlı çıkış yakalayan başarılı projesi Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak pazartesi var mı yok mu? 1 Ocak pazartesi neden yayınlanmıyor? Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Siyah Beyaz Aşk 1 ocak pazartesi neden yok? soruları dizinin takipçileri tarafından oldukça merak edildi. İşte Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm yayın tarihi hakkında ayrıntılı bilgiler…


Edho 2 Ocak 2018 Var Mı Yok Mu Yayınlanmayacak Mı?


Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın rol aldığı Siyah Beyaz Aşk yayınlandığı günden itibaren başarısını katlayarak yayın hayatına devam ediyor. Dizi, pazartesi akşamları güçlü rakiplerinin arasından sıyrılarak zirvede yer almayı başarıyor. Dizinin hayranları 1 Ocak Pazartesi Siyah Beyaz Aşk var mı yok mu sorusuna yanıt aradı. Siyah Beyaz Aşk takipçilerine kötü haberi verelim. Dizi ne yazık ki yılbaşı nedeniyle 1 Ocak pazartesi akşamı yayınlanmayacak.


Söz 1 Ocak Pazartesi Var Mı Yok Mu?


2018 yılının ilk gününde ekrana gelmesi beklenen dizi 8 Ocak pazartesi yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Henüz 11 bölüm yayınlanmasına rağmen geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmeyerek seyirciyi hayal kırıklığına uğrattı. Hakkında çıkan erken final haberlerine reyting sonuçlarıyla yanıt veren Siyah Beyaz Aşk daha uzun süre ekranlarda olmaya devam edecek.

Aynı gün aynı saatte yayınlanan Atv’de Kırgın Çiçekler, Star Tv’de Söz ve Show Tv’de Çukur dizileri de 1 Ocak pazartesi yayın hayatına ara verecek. Dizilerin o gün tekrar yada özel bölümlerinin yayınlanması bekleniyor.

Siyah Beyaz Aşk oyuncuları ve ekibi yılbaşı nedeniyle ekranlara 1 hafta ara verecek. Kısa bir tatilin ardından yayın hayatına tüm hızıyla kaldığı yerden devam edecek. Siyah Beyaz Aşk 8 Ocak pazartesi yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

Dizinin takipçileri Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak var mı yok mu, neden yok, yeni bölüm ne zaman sorularına yanıt aradı. Son zamanlarda Siyah Beyaz Aşk dizisinin erken final kararı aldığı yönünde çıkan haberlerle büyük üzüntü yaşayan diziseverler Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak pazartesi yeni bölümü ile ekrana gelmeyince oldukça şaşırdı. Siyah Beyaz Aşk 1 ocak neden yok, Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak pazartesi neden yayınlanmıyor sorularının yanıtını bekleyen izleyenlere güzel haberi verelim.Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak pazartesi yılbaşı tatili nedeniyle yayınlanmayacak.

Siyah Beyaz Aşk, kadına şiddet ve baskıyı özendirdiği gerekçesiyle bir kesim tarafından eleştiriye maruz kalsa da dizi pazartesi akşamlarını zirvede kapatmayı başardı. Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak pazartesi neden yayınlanmıyor? Siyah Beyaz Aşk dizisinin 1 ocak pazartesi yeni bölümü ile ekrana gelmemesi dizinin reytinglerini nasıl etkiler bilmiyoruz.

Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak pazartesi var mı yok mu? işte bu soru gerek internet üzerinden gerekse sosyal medya üzerinden en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında. Sağlam kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak pazartesi yayınlanmayacak. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ocak ayının ilk haftası dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak. Siyah Beyaz Aşk dizisi 1 Ocak Salı neden yok sorusunun cevabını merak eden izleyiciler için detaylı bir araştırma yaptık. Kanalların vizyonlarını ve misyonlarını belirlediği dönem genellikle Yeni yılın ilk haftası olduğu için Siyah Beyaz Aşk’ta 1 Ocak salı yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek.


2018 YILBAŞI KANALLARIN YAYIN AKIŞLARI<<<Tıkla


Sizce Siyah Beyaz Aşk dizisinin 1 ocak 2018 pazartesi günü ekrana gelmemesinin başka bir nedeni olabilir mi? Sizce Siyah Beyaz Aşk yakın zamanda final mi yapacak? 1 Ocak 2018 pazartesi günü yeni bölümü yayınlanmayan Siyah Beyaz Aşk dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşünceleriniz bizim için önemli yorumlarınızı bekliyoruz. 

8 YORUMLAR

  1. Siyah beyaz aşk yayınlanmali bizim için en önemli şey dizimiz bu arada Kristal Ekran Ödüllerine dizimize ve oyuncu larmimiza her gün oy vermeye devam

  2. Ben neden siyah beyaz aşk dizisi yayinlanmiyor demicem tabikide diğer diziler gibi marum buna özel yayınlanması saçma olur yayın kuruluşu yönetmenine saygı duyuyorum ama lütfen diximizi final yapmayın başta ben olmak üzere halkımız böyle sahip çıktık

  3. Yayınlanmalı bencede reytingi yükselir bence buna gerek Yok ama 2 hafta nasıl bekliycez yapmayın

  4. Kanal d siyah beyaz ask i yayinlarsa daha cok izleyiciye ulasir diger diziler yok zaten herkes bunu izler bu cok buyuk bir firsat degerlendirin

Comments are closed.