Survivor 28 Mayıs Pazar Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Potaya Kimler Yazıldı?


Güncelleme: 26 Mayıs 2017 : 20:04
3

Survivor’da son haftalara yaklaşılırken 28 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan dokunulmazlık mücadelesinin kazananı kim oldu? Survivor 2017’de 28 Mayıs’ta kimler potada?

Ünlüler ve gönüllüler arasındaki kıran kırana mücadele tüm hızıyla devam ederken dokunulmazlık oyunları da büyük önem kazandı. Survivor tarihinde En’lerin yaşandığı bir sene olduğu Acun Ilıcalı tarafından sıkça tekrarlanıyordu. Bu En’lerden ilki ceza oyunları ve araba ödülü olmuştu. Oyunların da bir hayli zorlaştığı yarışmada iki takım da ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştı.

Cumartesi akşamı yayınlanan dokunulmazlık oyununun ardından iki takım da 28 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Mücadelelerde iki takımın yakın skorlarla oyun alması dikkatleri çekti. 10 kişinin kaldığı Survivor 2017 ekibinde gönüllülerden bir kişinin daha gitmesiyle birlikte oyunlar da bireysel hale dönecek gibi görünmeye başladı.

Ünlüler takımında Sabriye’nin düşük performansı göze çarpmaya devam ederken Sabriye, Kıbrıs finaline giden yolda elenirse üzülmeyeceğini ifade etti. Bu da onun oylarının düşmesine neden olabilecek gibi görünüyor.

İki takım arasındaki mücadelenin Pazar günü kazanan tarafının ünlüler olması bekleniyor. Ünlülerin oyun kazanması ile gönüllüler adasında da işler iyice kızışacak. 4 kişi kalan takımda Gökhan’ın adının potaya çıkmasına kesin gözüyle bakılırken diğer ismin de Berna olacağı iddia ediliyor. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 29 Mayıs Pazartesi Ödül Oyununu Kim Kazandı?

 

Survivor 27 Mayıs Cumartesi Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 30 Mayıs 2017 Salı Akşamı Kim Elendi? Survivor’da Elenen İsim Kim

3 YORUMLAR

Comments are closed.