Survivor 28 Mayıs Pazar Voleybol Maçını Kim Kazandı?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 13:40
2

Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Acun Ilıcalı ve yarışmacılar arasında da çekişme devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı ile Acun Ilıcalı’nın ekibi arasında yapılan voleybol maçını kim kazandı? 28 Mayıs yarışmacılar ile ekip arasındaki yarışmanın kazananı kim oldu? Yarışmacılar kazandığında ödülleri ne olacak?

Survivor 2017, diğer sezonlara göre farkını şimdiden ortaya koydu. Acun Ilıcalı, milli sporcuların bulunduğu takımlarla maç yapmayı ihmal etmedi. Geçtiğimiz haftalarda büyük bir futbol müsabakası düzenlendi. Milli futbolculardan Serhat Akın ve İlhan Mansız’ın bulunduğu takımda sinirler gerildi. Sonrasında maç berabere bitti.

Yarışmacılar berabere biten maçın rövanşını alabilmek için Acun Ilıcalı’ya farklı bir teklif yaptı. Özellikle Adem, Serhat ve Furkan’ın yoğun çabaları sonucuda bir voleybol müsabakası sözü verildi. Acun Ilıcalı, eğer yarışmacılar kazanırsa yat turu ve Türk yemeklerinden oluşan açık büfe yemek sözü verdi. Ayrıca kazanan tüm yarışmacılar Dominik’te bir hafta da tatil yapma hakkı kazandı.

Yarışmacılar karşısında Acun Ilıcalı’nın takımı kazanırsa ise kaybeden takım büyük üzüntü yaşayacak. Acun Ilıcalı, kendi takımına çok güvendiğini açıkça belli etti.

Kaybetmeye tahammülü olmayan Acun Ilıcalı ve Survivor yarışmacıları arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Mücadelenin kazananının yarışmacılar olması beklense de Acun Ilıcalı’nın takımı da büyük performans sergiledi.

İlk seti Acun medya aldı. Acun medyanın bariz üstünlüğü ilk sette kendisini gösterdi.  İkinci sette 22-18 e kadar getiren gönüllüler son anda aldıkları sayılarla toparlanma emaresi gösterdiler ve skoru 22-19 yaptılar. Ancak Acun medya oyunu bırakmıyor ve skoru 25-20 ile alıyorlar.

Setlerde 2-0 lık acun medyanın üstünlüğü var. 3. sete de acun medyanın üstünlüğü ile seti 25-15 alan acun medya 3-0 lık skorlar voleybol maçını da kazanmış oldu. Ve ne yazık ki yarışmacılar büyük ödüle ulaşamadılar.

Survivor 2017 yarışmacıları ile Acun Ilıcalı’nın takımı arasında yapılan voleybol maçının kazananı Acun medya oldu. Acun medya 3 setin üçünü de aldı. Şeyma Subaşı’nın sert servis atışları, İhsan, İrem ve Acun Ilıcalı’nın smaçları ile oyun hareketlendi. Oyunu kaybeden yarışmacılar büyük ödüle de veda etmiş oldu.

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 29 Mayıs 2017 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

 

Survivor 30 Mayıs 2017 Salı Akşamı Kim Elendi? Survivor’da Elenen İsim Kim

 

Comments are closed.