Vatanım Sensin İkinci Sezon Neden Başlamıyor?


Güncelleme: 12 Ekim 2017 : 21:55
3

Vatanım Sensin yeni sezon neden başlamıyor? Vatanım Sensin ikinci sezonu başlamayacak mı? Vatanım Sensin dizisi ile ilgili son gelişmeler ne?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Vatanım Sensin, geçtiğimiz sezonda hem başarılı oyuncuları hem de senaryosu ile büyük ilgi çekmişti. Dizinin ilerleyen bölümlerinde de final değil sezon finali yapılmıştı.


Vatanım Sensin Ali Kemal Diziden Neden Ayrıldı? Hangi Dizide Oynayacak?


Sezon finalinin ardından yaz tatiline giren dizide bazı aksilikler yaşandı. Yunan olduğunu öğrenen ve ikilemler yaşayan Ali Kemal karakterini canlandıran Kubilay Aka, diziden ayrıldığını duyurdu. Dizi ile büyük şöhret yakalayan ve geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncunun diziden ayrılması kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Vatanım Sensin dizisinin diğer diziler gibi Eylül ayının sonlarına doğru yayın hayatına başlaması bekleniyordu. Ancak dizinin yayın tarihi açıklanmadığı gibi fragmanı bile yayınlamadı.

Vatanım Sensin dizisi, geçtiğimiz sezonda Perşembe akşamları izleyicisi ile buluşuyordu. Bu sezonda da kendi günü ile yayınlanması beklenen dizi yayın hayatına başlamadan dizinin gününe başka bir dizi alındı. Ali İl ve Sevda Erginci’nin başrolleri paylaştığı Ver Elini Aşk dizisi Perşembe akşamları yayınlanmaya başladı.

Yaşanan gelişmelerin ardından izleyiciler Vatanım Sensin dizisinin neden başlamadığını merak etmeye başladı. Ancak konu ile ilgili ne dizi yapımcılarından ne de oyunculardan bir açıklama gelmedi. İkinci sezonu yapılmayacağı iddia edilmiş olsa da Kanal D’nin yeni sezon tanıtım fragmanında Bergüzar Korel ile Halit Ergenç de yer aldı.

Vatanım Sensin dizisi, 2017-2018 sezonunda da izleyicisi ile buluşacak. Ancak zamanı beklenenden daha geç olacak.


Vatanım Sensin 2 Sezon(2017-2018)  Yayın Tarihi Belli Oldu mu? Ne Zaman Başlayacak?


Sizce dizinin bu kadar gecikmesi normal mi? Vatanım Sensin dizisinin ikinci sezonu ne zaman başlamalı? Yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Vatanım Sensin 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=WQDqzhF9eP4

3 YORUMLAR

  1. Vatanim sensin dizi ikinci sezon neden baslamiyor herkes merakla bekliyor dort gozle bekliyoruz

Comments are closed.