Vatanım Sensin’e 2. Sezon Yeni Oyuncu Takviyesi


Güncelleme: 14 Ekim 2017 : 17:31
1

Kanal D‘nin yeni sezona bir türlü başlayamayan dizisi Vatanım Sensin‘e yeni haberler gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni sezon fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Şimdi ise diziye yeni sezon da 2 ismin dahil olduğu haberi geldi. İşte Vatanım Sensin 2. sezon Yeni Gelen Oyuncular.

Kadrosunda Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Okan Yalabık, Celile Toyon, Boran Kuzum, Miray Daner, Pınar Deniz ve Fatih Artman’ın yer aldığı Vatanım Sensin yeni sezon için kadrosuna yeni takviyeler yapmaya devam ediyor. Kadrosuna Berker Güven ve İçerde’de oynayan Levent Can’ı katan Vatanım Sensin yine bomba kadroyla ve yeni hikayelerle seyirciyi ekranlara kilitleyecek.

Berke Güven dizide Aleksi karakterine hayat verirken Levent Can ise dizide Filipos karakteri ile karşımıza çıkacak. Diğer yandan dizinin geç başlaması ile ilgili bir çok eleştir yapılmış ve dizinin hayranları sosyal medyadan tepkilerini göstermişlerdi. Dizide geçtiğimiz sezonda bir çok ayrılık yaşanmış ve bu yüzden yeni sezonda oyuncu takviyesi şart olmuştu. Ayrıca yeni sezon için yeni mekan seçimleri uzun sürdüğü için dizininde başlaması uzun sürdü.


Vatanım Sensin 2 Sezon 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular?


Vatanım Sensin 2. Sezon yeni Gelen Oyuncuları buradaki bağlantıdan takip edebilirsiniz. Dizi hakkında görüş, öneri ve yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Comments are closed.