8. Gün Çalan Şarkılar 8.Gün Dizi Müziği


Güncelleme: 15 Şubat 2018 : 03:28
1

Ekran serüvenine başlamak için gün sayan 8. Gün dizisi tanıtım fragmanlarıyla izleyenleri heyecanlandırırken dizide çalan müziklerde büyük ilgi odağı olmayı başardı. Başrollerinde Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Ceyda Düvenci ve Buğra Gürsoy’un yer aldığı dizi, hem politik konusu hemde esrarengiz olay örgüsüyle ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Dizide yer yer gerilim, yer yer aksiyon kimi zaman duygusal sahnelere tanıklık edeceğiz. Ve her sahnenin akışına uygun müzikler özenle seçildi. 8. Gün çalan şarkılar ve 8. Gün dizi müzikleri haberimizin devamında…


8. Gün Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncular Kim Kimdir


Dizide ülkenin başarılı yazılım mühendislerinden birine hayat veren Ceyda Düvenci, onun kızı Bahar karakterini canlandıran Burcu Biricik ve Bahar’ın eşi rolüyle karşımıza çıkan Yiğit Kiraz gibi dönemin gözde oyuncuları yer alırken 8. Gün dizi müzikleri ve 8. Gün çalan şarkılarda oldukça önemli isimlerin eserlerinden alınmıştır.

 

Özellikle 8. Gün dizisi ilk bölüm tanıtım fragmanında çalan eğlenceli şarkı şimdiden izleyenlerin diline dolandı. Dizi severler 8. Gün dizisi çalan şarkılar konusunu çokça sorguladı.

8. Gün 1. bölümde çalan Ben Alışmadımki şarkısı ve sözleri

Ben alismadim ki sensiz
Güzelligin tadina
Ben adamisim ömrümü
Seninle paylasmaya
Yüreğimde bir sevinç var

Gönlümde bir heyecan
Beni dinliyor musun
Sen yarattin beni
Bendeki güzeli
İste bu ask beni


Sana mahkum etti
Sen yarattin beni
Ögrettin sevmeyi
Iste bu ask beni
Sana mahkum etti

 

8. Gün Çalan Şarkılar 8.Gün Dizi Müziği

https://www.youtube.com/watch?v=mTGWSy0xgOw

 

Comments are closed.