Adı Zehra Şule Kimdir? Hatice Aslan Biyografisi


Güncelleme: 10 Ocak 2018 : 01:30
1

NTC Medya imzası taşıyan yepyeni bir dizi projesi izleyiciyle buluşmak için son hazırlıklarını tamamlarken dizinin usta oyuncu kadrosu seyirciyi şimdiden heyecanlandırdı. Zeynep Çamcı, Hatice Aslan, Alican Yücesoy ve İnanç Konukçu’nun başrol paylaştığı Adı Zehra dizisi yayınlanan tanıtım fragmanıyla büyük merak uyandırdı. Adı Zehra Şule kimdir sorusunu sizler için araştırdık ve haberimizde yer verdik.


Adı Zehra Dizi Müzikleri Çalan Şarkı Türküler

Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği, Taner Akvardar’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı, Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu’nun senaryosunu birlikte kaleme aldığı dram yüklü hikayesiyle izleyenlerden tam not almayı başaracak bir proje ekrana gelmek  için gün sayıyor.

Adı Zehra Şule kimdir sorusunun yanıtına gelmeden önce Adı Zehra dizisinin etkileyici konusundan biraz bahsedelim. Diziye ismini veren Zehra Frankurt’ta baskıcı tutucu ve bağnaz bir ailede yetişmiştir. Temiz kalpli, merhametli ve zeki bir genç kızdır. Fakat kendisini hiç beklemediği bir anda hiç tanımadığı bir hayatın  ortasında bulacaktır. İstanbullu bir aile yıllar önce kaybolan kızları Hande’nin yerine koymuştur onu. Zehra’nın Almanya’dan İstanbul’a uzanan duygu yüklü hikayesi izleyen herkesin ilgisini çekecektir.

Peki Adı Zehra Şule kimdir,dizideki rolü nedir? Şule cemiyet hayatının tanınmış bilindik ve zengin isimlerindendir. Yerine ve kişisine göre davranmayı bilen iyi yüzlü, hırslı ve zeki bir kadındır. Ailesi onun için her şeyden önemlidir. Serkan ve Hande isminde iki de çocuğu vardır. Fakat Hande 7 yıl önce kaybolmuştur. Şule kızı Hande’nin yerine Zehrayı koyacaktır. Ve bütün hikaye bundan sora başlayacaktır.

Adı Zehra Dizisi Şule Kimdir? Hatice Aslan

Hatice Aslan 1962 Sivas doğumludur. 9 çocuklu bir ailenin kızıdır. Lise eğitimini Sivas’ta tamamlayan usta oyuncu Ankara Devlet Konservatuvarından mezun olmuştur. İzmir ve Ankara devlet tiyatrolarında görev yapmıştır. Dizi oyunculuğuna ilk adımı Ferhunde Hanımlar’la atmıştır. Sonrasında İstanbul Devlet Tiyatrosuna geçmiş ve bir süre burada çalışmıştır. Hürrem Sultan, Kınalı Kar, En Son Babalar Duyar, Düğün Şarkıcısı, Masumlar, Samanyolu, Lale Devri, Mayıs Kraliçesi, Ayılsak da Beraberiz ve İçimdeki Fırtına dizilerinde rol almıştır. Usta oyuncuya yeni rolünde başarılar dileriz.

https://www.youtube.com/watch?v=3LzIIgf_IYk

Comments are closed.