Ah Kalbim 12 Nisan Özeti 174. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 30 Ocak 2018 : 04:20
1

Ah Kalbim son bölümde Abhi ve Pragya’nın yakınlaştığı sahneler hepimizi sevindirdi. Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Ah Kalbim 12 Nisan özeti yine bol bol Pragya ve Abhi sahneleriyle dolu. Oldukça keyifli bir 174. bölüm bizleri bekliyor… İşte detaylar…


Ah Kalbim 175. Bölüm Fragmanı 13 Nisan Özet


Ah Kalbim son bölümde Pragya’nın yazdığı şiir rüzgardan uçmuş ve Abhi’nin sırtına yapışmıştı. Abhi sırtına yapışan kağıdı alır ve karşısında Pragya’yı görür. Şiiri okur ve çok beğenir. Bu kadar etkileyici bir şiiri aşık olmayan kimse yazamaz der ve bunu bir bestesinde kullanacağını söyler. Hatta kazandığı paradan Pragya’ya da pay vereceğini söyler. Pragya ise şiirini almak istediğini söyler. Abhi vermek istemez onu bir süre oyalar ve şiiri almak için mücadele veren Pragya birden dengesini kaybeder Abhi’nin kucağına düşer. Abhi’nin etrafını saran hayranları bu manzarayı alkışlamaya başlar. Pragya ve Abhi uzun süre bakışır ve sonra ayrılır. Bu sırada Purab’da Pragya’yı aramaktadır. Pragya Abhi’nin yanından ayrıldığında Purab’la buluşur. Aliya Pragya’yı yine görememiştir.

Ertesi gün Pragya işe gitmek ister. Sarla ise Pragya’nın artık işe gitmesini istemez. Bu zamana kadar çok acı çektiğini artık daha fazla acı çekmesine dayanamayacağını söyler. Aliya’nın çok tehlikeli olduğunu Bülbül’ü onlar yüzünden kaybettiğini Pragya’yı da Aliya’nın entrikalarına kurban etmeyeceğini söyler. Pragya’da  onlardan kendisine güvenmesini ister ve işe gider. Pragya işe gelir gelmez Sarla’yı arar güvende ve iyi olduğunu söyler. Abhi ofise geldiğinde yine etrafını çalışan hayranları çevirmiştir. Fakat onun gözü Pragya’nın üzerindedir. Pragya ise onun geldiğinin bile farkında değildir. Abhi, Pragya’yı görebilmek için çalışanlara çökün der ve eğlenceli anların yaşanmasına neden olur. Abhi Pragya’nın dikkatini çekmeyi sonunda başarır. Pragya ise Abhi’yi karşısında görünce heyecanlanır ve ne yapacağını şaşırır. Abhi ondan o muhteşem kahvesini yapmasını ister. Ah Kalbim 174. bölüm özeti Pragya ve Abhi’nin keyifli sahnelerine bolca yer veriyor. 

Pragya tam kahve için kalkarken Abhi ile kafa kafaya çarpışırlar. Abhi bu anı daha önce yaşadığını düşünür ve uzun süre bakışırlar. Tanu ise ofise gelmek için Aliya’yı sürekli sıkıştırır. Aliya ise daha zamanı olduğu biraz daha sabretmesi gerektiğini söyler. Aliya ofise gelir ve Sara’ya yeni resepiyonist kızın nerede olduğunu sorar. Kantine kahve getirmek için gittiğini söyler. Aliya kantine inmek üzereyken müzik yapımcısı ona seslenir ve şarkıyı çok beğendiğini görüşme yapmak istediğini söyler. Aliya, Pragya’ya bakması için başka bir kızı gönderir. Kız kantinde kimsenin olmadığını söyler. Pragya Abhi’nin kahvesini götürür. Abhi herkese mola diye bağırır ve kahvesini içer. Sonra şarkısını yapmak için gitarını eline alır fakat telinin kırıldığını görür sinirlenir. Pragya halledebileceğini söyler ve gitarı düzeltir. Ahbi çok şaşırır. Bu sırada Aliya, Abhi”nin yanında Pragya’nın olduğunu görür ve şok geçirir.

Abhi kendisini ikinci kez şaşırtan Pragya’dan çok etkilendiğini söyler. Pragya ise masum bir gülümsemeyle karşılık verir. Sara Pragya için aldığı pizzayı masasına koyar ve çıkacağını haber verir. Pragya’da işlerini bitirip çıkacağını söyler. Bu sırada Abhi gelir ve Pragya’nın masasında duran pizzayı görür. Pizzayı yiyebilir miyim diye sorar. Pragya’da yiyebileceğini söyler. Abhi pizzayı keyifle midesine indirirken yanında içecek bir şeyler olsa iyi olurdu der.  Pragya yanında getirdiği portakal suyundan ikram eder. Ve Abhi yine çok şaşırır. Abhi Pragya’yı eve bırakmayı teklif eder. Pragya kabul etmez ve taksiye biner. Abhi de Pragya’nın bindiği taksiye biner. Taksilerin nasıl olduğunu az çok tahmin edersiniz. Motosiklet üzerine kasa geçirilmiş hali. Takside Pragya ve Abhi eğlenceli anlar dakikalar yaşar. En nihayetinde taksi arızalanır. Karşıda Abhi ve Pragya’nın birlikte gittiği çay ocağı vardır. Çay ocağı sahibi onları tanır sohbet etmek ister. Pragya adamı susturur.

Abhi eve geldiğinde odasında onu bekleyen Aliya ile karşılaşır. Aliya ona resepsiyonist kız hakkında sorular sorar.

Ah Kalbim 12 nisan özetini sizlerle paylaştık. Gelecek bölüm özetlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Ah Kalbim 174. Bölüm 12 Nisan özeti

 

 

 

 

Comments are closed.