Ah Kalbim 169. Bölüm Özeti-7 Nisan


Güncelleme: 28 Ocak 2018 : 04:40
1

Ah Kalbim 168. bölümde Abhi, Pragya’nın inancı ve sevgisi sayesinde hayata tutunmayı başarmıştı. Şimdi Ah Kalbim 169. bölüm 7 Nisan neler olacak? İşte detaylar…


Ah Kalbim 8 Nisan-170. Bölüm Özeti


Abhi yoğun bakımda gözetim altındadır ve Pragya bir an olsun onun yanından ayrılmaz. Onun iyileşeceği ve her şeyin düzeleceği günlerin hayalini kurar.  Bir ara yüzünü yıkamak için lavaboya gittiğinde hemşireler ona Abhi’nin kendine geldiğini söyler. Pragya güzel haberi dışarıda bekleyen herkese verir. Sevinçten ne yapacağını şaşıran Pragya biraz sonra başına geleceklerden habersiz Abhi’nin yanına girer. Abhi, Pragya yanında olmasına rağmen ailesinin nerede olduğunu sorar. Pragya’yı tanımaz. Abhi’nin davranışlarına anlam veremeyen Pragya hemşirenin yanına gider ve Abhi’yi kontrol etmelerini ister.

Pragya’yı panik halde gören Dadi neler olduğunu sorar. Pragya Abhi’nin kendisini hatırlamadığını söyler. Abhi’yi kontrol ettikten sonra aile üyelerini bir araya toplayan doktor, Abhi’nin hafızasını kaybettiğini ne zaman eski günlerini döneceğinin belirsiz olduğunu söyler. Herkes şaşkınlık içinde doktoru dinlerken, hastayı fazla zorlamamaları gerektiğini yoka her şeyin daha zorlaşacağını söyler.

Aliya’ya gün doğmuştur. Abisinin geçmişi hatırlamaması onun işine gelecektir. Aliya Abhi’nin yanına girer ve ona bir kaç soru sorar. Aldığı cevaplardan abisinin 2.5 yıl öncesini hatırlamadığını anlar ve sevinir. Abhi neden hiç bir şey hatırlamadığını sorar Aliya kazadan dolayı çok yorgun olduğunu bu yüzden hatırlayamadığını söyler. Aliya dışarı çıkar ve abisinin 2.5 yıl öncesini hatırladığını söyler. Herkes ona bunu nasıl anladığını sorunca beni tanıyor fakat Avusturya’ya neden gönderdiğini hatırlamıyor der.

Pragya yıkılmıştır. Tanu ise sevinçten havala uçar. Aliya bu durumu iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyler. Tanu ise bu durumdan bile kendine pay çıkarır ve mutluluktan havalara uçar.  Pragya ise üzüntü içindedir. Bu durumu sevinçle karşılayan Tanu ve Aliya’nın yanına gelir onlara acıdığını Abhi’nin hafızasını kazandığında ne yapacaklarını söyler. Aliya ise pişkinlikle hastalığı araştırdığını ve bu gibi durumlarda milyonda bir olasılık hastanın geçmişi hatırladığını söyler.

Pragya Abhi’nin sağlığı için evden ayrılma kararı almıştır. Eşyaları toplarken bir yandan yaşadığı güzel günleri hatırlar ve ağlar. Pragya’nın evden ayrılışı herkeste büyük üzüntüye sebep olur. Göz yaşları içinde bir vedanın ardından Pragya bundan sonra ne yapacak? Abhi Pragya’yı ne zaman hatırlayacak? Detaylar bir sonraki özetimizde.

Ah Kalbim 169. bölüm özeti 7 nisan

Comments are closed.