Beni Affet Feride’nin Bebeği Kimden? Bebeğin Babası Yaman mı Cüneyt mi?


Güncelleme: 12 Mayıs 2017 : 20:22
9

Beni Affet yine seyirciyi etkilemeye devam ediyor. Dizide Feride’nin hamile kalması dengeleri değiştirecektir. Bu hamilelik haberi çifti mutlu etse de akıllarda soru işareti oluşturmaktadır. Beni Affet Feride’nin Bebeği Kimden? Bebeğin Babası Yaman mı Cüneyt mi?

Feride’nin hamile olmasına bir türlü inanamayan Yaman olup bitene inanama. Feride ise Güneş’e kardeş gelecek olmasından dolayı sevinmektedir. Çift bu haberi saklamak için karar vermiştir. Ancak pusuda bekleyen Melis bu haberi öğrenir ve Cüneyt’e anlatır.

Melis haince gidip Cüneytle konuşunca işte o anda ipler iyice gerilir. Cüneyt “bu” çocuğun kendinden olduğunu düşünmeye başlar. Başka bir ihtimal yoktur ona göre bunun peşine düşer. Fakat Feride’ye bunu doğrudan söylemek yerine, bu çocuğun kendinden olup olmadığını, kaç aylık olduğunu öğrenerek işe başlamak ister ve bunu gizli kapaklı yapmaya karar verir.

Bu yapacağı hamle her şeyi alt üst edecektir. Peki Cüneyt bunu nasıl öğrenecektir? Yaman bunu duyacak mıdır? Feride öğrendiğinde bu oyunu nasıl bir tepki verecektir?

Cüneyt “Feride’yle” ayrılmadan, karı kocayken, bir ara evde bir beraber olmuşlardı. Bölümleri var, uzak bir tarih değil. Feride ve Yaman yeni evlendiği için Cüneyt “benden” diyor çocuk için o da bir umut geri kazanma yolunu arıyor. Yani Bebek Yaman’dan.

Tıkla>>> Beni Affet Boris Kim? Gerçek Adı Ne? Dizideki Rolüne Olacak?

Tıkla>>> Beni Affet Dizisi ile ilgili tüm özet, tüyo ve haberler

Tıkla>>> Beni Affet 1183.Bölüm- 1184.Bölüm Özetleri.Beni Affet 15-16 Mayıs neler olacak

9 YORUMLAR

  1. Bebek yaman dan olsun olmasa dizinin ttadi kaçar artık cüneyt ferideyi görmek istemiyoruz feride yaman görmek istiyoruz. Eğer bebek cuneytden olup cuneyte geri dönerse ozaman bu filim yeni sezon oynayacak oyun kalmayacak reytingi kayıp edecek

  2. Yamn cok fedakar ama ferideyle cuney ayriligini hala kabul edemdm o yuzden cuneyt. Feridede unutamadi cuneyt’i bence

Comments are closed.