Bir Mucize Olsun Damla Kim? Su Kutlu Hayatı


Güncelleme: 15 Mart 2018 : 04:16
1

Uzun süren bir hazırlık aşamasının ardından son dakika değişikliğiyle Bir Mucize Olsun ismiyle ekrana gelmeye hazırlanan  Fox’un yeni dizisi izleyenler tarafından merakla bekleniyor. Dizide birbirinden genç oyuncular yer alırken başrol oyuncusu Su Kutlu kim? Bir Mucize olsun Damla kim? İşte detaylar…

Bir Mucize Olsun Damla karakterine hayat veren Su Kutlu 1 Ocak 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1.66 boyunda ve 45 kg ağırlığında olan oyuncu son olarak Söz dizisinin ilk bölümünde konuk oyuncu olarak rol almıştır. Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite sınavlarına hazırlanan Su Kutlu Psikoloji bölümünde okumak istediğini dile getiriyor.

Oyunculukla ilgili herhangi bir eğitim almamış olan Su Kutlu Eti Maximus reklam filmiyle sektöre giriş yapmıştır. Buradaki başarısının ardından bir çok yapım şirketi tarafından keşfedilmiş ve kendisine  teklifler gelmeye başlamıştır. Hayatımın Rolü, Ali Ayşe’yi Seviyor, Çalıkuşu, Güzel Köylü ve Arkadaşlar İyidir dizilerinde rol almıştır. Oyunculuk alanında eğitimsiz olmasına hemde genç olmasına rağmen önemli başarılara imza atmıştır.

Ünlü olmadan öncede hızlı ve renkli bir hayatı olduğunu söyleyen genç oyuncu motorları ve kullanmayı çok sevdiğini söylüyor. Yaptığı bir röportajında Türkiye’de yaşamaktan mutlu olmadığını, 35 yaşına geldiğinde çocukları ve eşiyle birlikte mutlu huzurlu ve sakin bir hayat yaşamak istediğini ve şu dönemde sık sık yurt dışına seyahatler yaparak ilerde yaşamak istediği ülkeyi seçmeye çalıştığını dile getiriyor.

Asi ruhlu ve farklı bir kişiliği olan genç oyuncu kendisine verilen her rolü başarıyla yerine getiriyor. Böylece kısa sürede geniş izleyici kitlesine ulaşmayı da başardı.

Şimdilerde Bir Mucize Olsun Damla karakterine hayat veren Su Kutlu etkileyici oyunculuğuyla yine izleyenleri kendine hayran bırakacak. Damla, küçük yaşta verildiği Maksude’nin yanında evlatlık gibi değilde adeta bir hizmetçi ve köle gibi yetişmiştir. Umutsuzluk, mutsuzluk ve çaresizlik içinde büyüyen Damla’nın hayatı Yiğit’in kapsını çalmasıyla tamamen değişecektir. Ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim’in torunu olduğunu öğrenen Damla, yaşadıklarını unutmak yerine daha kötülerini yaşayacağı yeni hayatına adım atar.


Bir Mucize Olsun Nerede Çekiliyor? Çukurdere Neresi?


Bir Mucize Olsun Damla karakterini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz. 

Comments are closed.