Bir Zamanlar Çukurova Demir Kim? Gerçek Adı Oynadığı Dizler Sevgilisi hakkındaki Bilgiler


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:05
0

ATV 2018 Ekranlarında yayına sokacak olduğu dizinin çalışmalarının büyük bir bölümü bitmiş durumda. Bir Zamanlar  Çukurova dizisinin oyuncuları hakkında bilgiler yavaş yavaş sosyal medya hesaplarına sızmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi Demir karakterine hayat veren oyuncu ile ilgili bilgileri haberimizde derledik.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Demir gerçek adı oynadığı diziler memleketi yaşı hakkında merak ettiklerinizi dizihaberci.com farkıyla sizlere sunuyoruz.

Daha önce reytiglerde üst sıralarda kendine yer edinen Söz Dizisinde imzası olan Tims&B nin yeni projesi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi için hazırlıklar bitti sayılır. Çok yakın zamanda ekranlarda olacak Bir Zamanlar Çukurova dizisi Murat karakterinin gerçek adı Murat Ünalmıştır. Bir Zamanlar Çukurova Murat karakteri Vahide Perçin yani Hünkar adında zengin bir çiftliği olan asil bir kadının oğlunu canlandıracak.

[kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Oyuncu Kadrosu-Kim Kimdir? <<<tıkla[/kirmizitext]

Uzun süredir Adana’da hazırlıkları devam eden dizinin oyuncuları ile ilgili ilk anlaşma sağlanılan oyuncu Vahide Perçin olmuştu. Vahide Perçin Anne dizisi ile ekranlara gelmiş ve oyunculuğu ve karakteriyle oldukça sevilmişti. Şimdi İse Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar karakteriyle karşınıza gelecek.