Boğaziçi Rapsodisi Kaan Kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 17:31
1

Kanal D yeni sezonun en iddialı projelerini bir bir ekrana getirmeye devam ediyor. Elizi yapım şirketinin Kanal D için özel olarak hazırladığı Boğaziçi Rapsodisi ekranlara yeni bir soluk getirecek. Özgün konusu ve özenle seçilen kadrosuyla 2018 yılının ilk çeyreğinde yayın hayatına başlaması planlanan dizide Kaan kim? Boğaziçi Rapsodisi Kaan kim? Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Boğaziçi Rapsodisi Kaan kimdir? Boğaziçi Rapsodisi Kaan hakkında detaylı karakter analizi haberimizin devamında.


Boğaziçi Rapsodisi Ömer Kim? Gerçek Adı Daha Önce Oynadığı Diziler


Daha önce Filinta dizisinin senaryosunu kaleme alan Altuğ Küçük, Boğaziçi Rapsodisi’nin hikayesini de yazacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Güzide Balcı yer alıyor. Yapım aşamasından çekim aşamasına kadar titizlikle yürütülen proje daha önce yayınlanan Medcezir dizisiyle benzerlik gösteriyor.

Boğaziçi Rapsodisi Kaan kim sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin genel konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. Dizide savcı babası Ali Koşaner ve annesini beklenmedik bir anda kaybettikten sonra amcasının yanına yerleşen üniversite öğrencisi Ömer’in hayatı ekranlara yansıyacak. Yaşadığı travmalar sonucunda hayata tutunmak zorunda kalan Ömer, iş adamı amcası Kemal Koşaner’in boğazdaki yalısında yepyeni bir hayata başlangıç yapacak. Ömer’in yalıya yerleşmesi sadece Koşaner ailesini değil, Boğaziçinde yaşayan herkesin hayatına dokunacak. Dizinin ismi de buradan geliyor. Peki Boğaziçi Rapsodisi Kaan kim?

İstanbul Rapsodisi Kaan karakteri dizide önemli bir role sahip. Kaan, Kemal Koşaner’in biricik oğludur. Ömer’in yalıya gelişi en çok onu etkileyecek. Ömer’i hayatlarından çıkarmak için elinden geleni ardına koymayacak. Ömer yeni hayatına alışmaya çalışırken bir yanda da kuzeni Ömer’in düşmanlıklarıyla mücadele etmeye çalışacak. İstanbul Rapsodisi Kaan izleyenleri çileden çıkarak bir karaktere hayat veriyor.

İstanbul Rapsodisi Kaan Kim?

 

Comments are closed.