Diriliş Bamsı Ölecek Mi? Yoksa İdam Edilerek Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 7 Mart 2018 : 00:18
0

Diriliş Ertuğrul’da heyecan giderek artıyor. Saadettin’in emriyle idama mahkum edilen Bamsı kurtulacak mı? Yoksa dizide severek izlediğimiz Diriliş Bamsı ölecek mi? Yeni oyuncuları ve heyecan dolu aksiyonuyla 109. bölüm yine izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. En çok merak edilen konu ise Diriliş Ertuğrul Bamsı’nın akıbeti ne olacak? İşte detaylar…

Diriliş Ertuğrul son bölümde Emir Saadettin aklanmanın bir yolunu bulmuş ve saraydaki görevine geri dönmüştür. Sultan Alaaddin’in ölümünden sonra türlü oyunlarla Gıyaseddin’in tahta geçmesini sağlayan Emir Saadettin’in ilk hedefi Ertuğrul Bey olmuştur. Sultan Alaaddin’den sonra tahta Gıyaseddin’in geçmesini sağlayan Saadettin, Ertuğrul Beyi emrine getirtir. Bununla da kalmaz dizinin son bölümünde Karacahisar kalesine atanan Günalp’tan; Bamsı, Artuk Bey ve Turgut Alp’i zindana almasını ister.

Emir Saadettin Bamsı, Turgut Alp ve Artuk Bey’in infaz emrini verir. İdam için kurulan alanda ipin ucuna gelen Bamsı ölecek mi? Diriliş Bamsı ölecek mi yoksa kurtulacak mı soruları oldukça merak edildi. Dizide sevilen ve ilgiyle takip edilen karakterlerden biri olan Bamsı Ölecek mi? Diriliş Ertuğrul Bamsı ölmeyecek. Uzun süredir dizide görünmeyen Sungurtekin obaya tekrar döner ve hem kardeşi hemde alpleri kurtarır.

Babasının zehirlenmesinden Ertuğrul sorumlu olduğunu öğrenen Gıyaseddin Ertuğrul’u sorgulatmak için huzuruna çağırır. Şehzade Gıyaseddin’in Ertuğrul hakkında nasıl bir hüküm vereceği merak edilirken öte yandan Karacahisar kalesine kaledar olarak görevlendirilen Günalp’in icraatları ne olacak? Bahadır Beyden sonra Kayı boyuna yeni bir hain mi geldi? Günalp’in gelişi dizide dengeleri iyice alt üst edecek. Emir Saadettin hedeflerine yavaş yavaş ulaşırken Diriliş Bamsı ölecek mi? 

Ertuğrul beyin kardeşi rolünü hayat veren oyuncu uzun bir aranın ardından diziye tekrar döndü. Dizinin 7 mart 109. bölümünde Sungurtekin, Günalp ve Gıyaseddin karakterlerini izleyeceğiz. Diziye yeni dahil olan karakterlerle ilgili detaylara aşağıda yer alan linklerden ulaşabilirsiniz.


Diriliş Ertuğrul Sungurtekin Kimdir? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler


Diriliş Ertuğrul Gıyaseddin Keyhüsrev Kim? Gerçek Tarihte Şehzade Gıyaseddin Keyhüsrev



Diriliş Günalp Kim? Gerçek Tarihte Var Mı?