Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Fragmanı İzle-28 Şubatta Neler Olacak?


Güncelleme: 22 Şubat 2018 : 11:53
1

Diriliş Ertuğrul 28 Şubatta yayınlanacak olan 108. bölümünde neler olacak sizler için haberimizde. Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Fragmanında işler iyice karışmıştır. Bildiğiniz gibi Ertuğrul Saray’a Halime ile gitmiş ve Ares’te onun yanında girmiştir saraya. Ancak Ares’in geldiğinden kimsenin haberi yoktur. Sultan’ın huzuruna çıktığında Ertuğrul Ares’i de getirir. Başta Emir Saadettin ve diğerleri çok şaşırır.  Sultan’a her şeyi anlatan Ares, Ertuğrul’u haklı çıkarmıştır.

Sultan Ares’in itirafları karşısında şaşırmıştır. Emir Sadettin’e ceza verecek olan sultan karşısında Emir Saadetttin yien bir planlar peşindedir. Altunaba ve Sultan’ın hanımı Mahperi Ertuğrul için bazı planlar peşindedirler. Ertuğrul her şey ibitirmek isterken kendisini yeni oyuncuların arasında bulmuştur.

Diğer taraftan Turgut obayı Kayı Obası’na uzak bir yere kurmuştur. ancak bu hamle ne Ertuğrul’dan ne de Bamsı’dan onay almamıştır. Bunu Marya aracılığı ile öğrenen Titan ve diğerleri obaya saldırı ve Aslıhan ile Hafsa’yı ele geçirdi. Bu durum karşısında Bamsı deliye döner ve Turgutalp’i suçlar. Tabi sonuç itibari ile ikili arasında gerginlik yaşanmıştır.

Turgut, Ertuğrul’un buyruğuna ve Bamsı’nın ısrarlarına rağmen Çavdar Obası’nı Kayı Obası’na uzak bir yere kurmuştu. Bunu Marya aracılığıyla öğrenen Titan ve Angelos ise iki oba arasındaki yola baskın düzenlemiş; Aslıhan ve Hafsa’yı ele geçirmişlerdi. Haberi duyduktan sonra çılgına dönen Bamsı, Turgut’u suçlamış, ikili arasındaki gerilim artmıştı… Bamsı ve Turgut, Aslıhan ile Hafsa’yı kurtarabilecek mi?. Hamile olan Hafsa’ya ne olacak?.. Bebeğini kaybedecek mi?

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul Komutan Ares Öldü Mü? Diziden Ayrıldı Mı? için tıkla[/kirmizitext]

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir

Comments are closed.