Dolunay Dizisi Pelin Kimdir? Gerçek adı, oynadığı diziler?


Güncelleme: 20 Kasım 2017 : 09:05
1

Dolunay dizisinde yeni oyuncular ekranlara gelmeye başladı. Ferit’in eski sevgilisi Pelin diziye dahil olan oyunculardan. Dolunay bitti bitiyor, final mi yapıyor derken diziye yeni oyuncular gelmeye başladı. Dolunay dizisi Pelin Kimdir? Gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi nedir? Minel Üstüner dizimizin yeni oyuncusudur. Peki Minel Üstüner kimdir? 1996 doğumlu olan güzel oyuncu İzmirlidir. Sadri Alışık Kültür Merkezi Temel Oyunculuk ve Kamera Önü Oyunculuğu eğitimi almıştır.

İlk ekran deneyimi 2012 yılında Ateşin Düştüğü Yer ismindeki sinema filmi ile olmuştur.  Ateş Düştüğü filmi ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, ileride ne kadar başarılı bir oyuncu olacağının sinyallerini bu ilk filmi ile vermiştir. Daha sonra yapımcılar tarafından aranan rol karakteri olan güzel oyuncu ikinci oyunculuğunu Kayıp Şehir filminde yer alarak yapmıştır. Kayıp Şehir filminde de kendisine güvenenlerin, güvenini boşa çıkarmamış ve film de başarılı bir grafik çizmiştir.

Minel Üstüner, 21 yaşında ve 170 cm boyundadır. 53 kg ağılığında olan oyuncumuz Sadri Alışık Kültür Merkezi Temel Oyunculuk ve Kamera Önü Oyunculuğu eğitimi almıştır.2014-2016 yılları arasında eğitimini tamamlayan oyuncumuz


DOLUNAY DİZİSİ OYUNCU KADROSU<<<tıkla


Başarısı ile dikkat çekmeye devam eden  Minel Üstüner, daha sonra Kiralık Aşk dizisinde rol almaya başlamıştır.  Minel Üstüner, filmler de gösterdiği başarısını, dizilerde de devam ettirmiştir. Düzgün fiziği ile arası mankenlikte yapan güzel oyuncu, oyunculuk kariyerini her geçen gün biraz daha tırmanışa geçirmiştir. Kiralık Aşk dizisinin final yapmasıyla bir süre boş kalan güzel oyuncu Dolunay dizisi ile tekrar ekranlara dönmüştür. Siz de güzel oyuncu hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak bize ulaştırabilirsiniz. Dolunay Dizisi Pelin Kimdir? Gerçek adı, oynadığı diziler?

DOLUNAY DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

1 YORUM

Comments are closed.