Elimi Bırakma 5 Ağustos Neler Olacak? 3.Bölüm Özeti


Güncelleme: 29 Temmuz 2018 : 23:28
1

Elimi bırakma 2. bölümü geride bırakırken, senaryosuyla izleyicileri ekranlara kilitledi. Bir yanda Cenk şimdiki durumuna alışmaya çalışırken, diğer yanda babaannenin çırpınışları Cenk’i gerçek hayata alıştırmaya çalışması ve istediği gibi bir delikanlı olana kadar onu hizaya getirmesi büyük çaba isteyecek gibi.

Azra kardeşiyle birlikte kaldığı evi mahcup olmamak için gece vakti pilav satmaya bile çıktı. Merti güvende zanneden ablası Azra evde olup bitenlerden habersiz ekmeğini kazanmaya çalışırken kendisine sataşan serserilere Cenk yetişir. Kardeşinin kaybolduğundan habersiz pilav arabasının kırıldığına mi yansın yoksa Mert’in kaybolacağına duyduğumda ona mı yansın.

Mert otizmli olduğundan sadece ezberinde annesinin numarası olduğundan annesini arar. Annesi ise istemeye İstemeye de gitse Mert oradan alır. Yolda giderken kaza yapar ve Mert ağır yaralanır. Dört bir yandan Mert aramaya koyulan Azra Cenk ve arkadaşı çok üzgündür.

Ağır yalanlar yaralanan Mert’i oracıkta bırakıp kaçan anne bozuntusu vicdanı ile başbaşa bile kalsa polisi arayıp sadece kazada kendisinin olduğunu söyler.

[mavitext]Elimi Bırakma Mert Ölecek mi? Yiğit Kaan Diziden Ayrılacak mi? için tıklayınız[/mavitext]

Bütün bunlardan sonra babaannesinin vermiş olduğu işe razı olup bulaşıkhane de işe başlayan Cenk tüm herseye rağmen babaannesiyle girmiş olduğu Savaşı kazanacağını düşünür. Aynı zamanda Azra’nin da tez zamanda işe girmesi için elinden geleni yapar.

Comments are closed.