Fazilet Hanım Ölecek Mi Öldü Mü? Diziden Ayrılıyor Mu


Güncelleme: 3 Mart 2018 : 23:51
1

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızlarında heyecan giderek artıyor. Dizinin son bölümünde yaşanan olaylar akabinde merak edilen konular arasında Fazilet hanım ölecek mi öldü mü diziden ayrılıyor mu soruları yer aldı. Hazan’ın peşine düşen Fazilet hanım ölecek mi? İşte detaylar…


Fazilet Hanım ve Kızları Hazan Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı Hangi Diziye Geçti


En çok merak edilen konulardan biri Fazilet Hanım ölecek mi? Fazilet hanım ve Kızları Fazilet Hanım ölecek mi? Star Tv’nin ilgiyle takip edilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları duygusal ve romantik sahnelerin yanı sıra son zamanlarda aksiyon sahneleriyle de izleyiciyi kendine çekmeyi başarıyor. Dizinin son bölüm final sahnesinde Kerime’nin tuttuğu karanlık adamlar tarafından kaçırılan Hazan’ın sonu ne olacak diye merak edilirken Fazilet Hanım’ın başına gelenler izleyenleri şok etti. Yeni bölümde her yerde yana döne kızını arayan Fazilet hanım ölecek mi? Kızına bir türlü ulaşamayan ve kızının zor durumda olduğunu hisseden Fazilet Hanım kendini kaybeder.  soruları sorgulanmaya başladı.

Yağız Hazan’ın esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasına anlama veremez ve onu canı pahasına bile olsa bulmak için harekete geçer. Hazan ise nasıl bir dehşetin ortasına düştüğünün farkında değildir. Kerime’nin hedeflerinden biri de Yağız’dır. Yağız’ın büyük bir tuzağın içine çekildiğini anlayan Hazan onu korumak için kendini tehlikeye atacaktır.

Günün sonunda ölen olmayacak. Fazilet Hanım, Yağız ve Hazan korkunç bir kumpasın içine düşecek fakat kimse ölmeyecek. Bu yaşananlar Yağız ve Hazan’ı birbirine daha çok bağlayacak. Bundan sonra sık sık Yağız-Hazan sahnelerine tanık olacağız.

Fazilet Hanım ölecek mi? Fazilet Hanım ve Kızları Fazilet ölecek mi? sorularını sizler için yanıtladık…

Siz dizinin gidişatını nasıl buldunuz? Yağız- Hazan,Yağız-Sinan çiftlerinden hangisinin yanındasınız yorumlarınızı bekliyoruz…

 

Comments are closed.