Fazilet Hanım Ve Kızları Farah Kim? Gerçek Adı Daha Önce Oynadığı Diziler


Güncelleme: 25 Ocak 2018 : 02:02
3

Cumartesi akşamları ekrana gelen Fazilet Hanım Ve Kızları dizisine yeni bir isim dahil oldu. Geniş hayran kitlesine sahip diziye 34. bölümde katılan Farah kim? Fazilet Hanım Ve Kızları Farah kimdir? Fazilet Hanım Ve Kızları Farah’ın gerçek adı, yaşı ve daha önce rol aldığı diziler en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında…


Fazilet Hanım Ve Kızları Sevda Kim? Gerçek Adı, Kısaca Hayatı


Fazilet Hanım Ve Kızları Farah kimdir sorusuna gelmeden önce dizinin son bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım. Sinan’ın Kerime’ya attığı adımla Hazan’ın taşımakta olduğu yük daha da artmıştır. Sinan aldığı karar ve öğrendiği gerçekler karşısında ezilirken, Yağız babasıyla yüzlemiş ve artık Kerime’ye karşı tavırlarını değiştirmek zorundadır. Hazan ise Sinan’la girdikleri yolun  yanlış olduğunun farkındadır fakat artık geri dönüşü yoktur.

Sinan’ın oğlu olduğunu öğrenen Kerime ise artık daha tehlikelidir. Kerime’nin nefret dolu yüzüyle karşı karşıya kalan Hazan, Yağızı onun düşmanlığından korumak isterken kanlı bir sonun yaşanmasına neden olur. Diğer taraftan Fazilet’in Ece’yi Hazım’a şikayet etmesi beklenmeyen bir sonuca neden olur. Konakta taş taş üstünde kalmayacaktır. Sinan ve Yağız yaşadıkları fırtınanın ardından aynı yere annelerinin toprağına sığınırken Yağız’ın Hazan itirafı Sinan’ı yerle bir edecektir. Gelelim Fazilet Hanım Ve Kızları Farah kimdir sorusunun yanıtına.

2017 sezonunda yayın hayatına başlayıp 2018 sezonunda devam etme başarısını gösteren ender dizilerinden biri olan Fazilet Hanım Ve Kızları kadrosunu genişleterek başarısını katlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda dizinin kadrosuna Sevda karakteriyle İzim Turan ve Yasemin’in kızı rolüyle Ömrüm Nur Çamçakıllı dahil olmuştu. Özellikle çocuk oyuncu Ömrüm Nur Çamçakıllı etkileyici oyunculuğuyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Ve son olarak diziye yeni bir soluk getirecek bir karakter dahil oluyor. Fazilet Hanım Ve Kızları Farah kim? 

Dizinin son bölümünde Yağız’ın annesinin mezarına gelip Hazan’a olan aşkını anlatması Sinan’ın ikinci bir sarsıntı yaşamasına neden olmuştu. Diğer taraftan Ece’nin Yasin’le tekrar yakınlaşması Fazilet Hanımı çileden çıkarır ve Fazilet geri dönüşü olmayan bir adım atar. Selin, Yasemin ve Nil üçlüsü Fazilet ve kızlarına karşı güç birliği yaparlar. Bundan sonraki tek amaçları onların sonunu hazırlamak, konaktan ve hayatlarından uzak tutmaktır. Fakat bu arada Fazilet Hanım da boş durmayacaktır öğrendiği yeni sırlarla konakta yer yerinden oynayacaktır.

Heyecanın ve sürprizlerin bir an bile ekik olmadığı diziye yeni dahil olan Farah’ın  yeni kurdukları şirketle ilgili bir karakter olduğunu söyleyebiliriz. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Farah’ın Yağızla yakınlaşacağı tahmin ediliyor. Fakat Yağız’ın Hazan’a deli gibi aşık olduğu da apaçık bir gerçek. Yağız Hazan’ı unutmak için  Farah’la yakınlaşabilir. Şimdi asıl merak edilen Fazilet Hanım Ve Kızları Farah Kim sorusu…

Fazilet Hanım Ve Kızları’nda olaylar dur durak bilmezken diziye heyecan katacak yeni bir karakter dahil oldu. Fazilet Hanım Ve Kızları Farah karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncunun gerçek ismi Sümeyra Koç’tur. Fazilet Hanım Ve Kızları Farah kim sorusuna gelecek olursak, Farah rolüne hayat veren karakter Yağız’la yakınlaşacak.

Fazilet Hanım Ve Kızları Farah Kim Sümeyra Koç

Fazilet Hanım Ve Kızları Farah karakterine hayat veren Sümeyra Koç 1987 İstanbul doğumludur. 1.73 boyunda ve 60 kg ağırlığında olan genç oyuncu Koç Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır. Kariyer hayatı boyunca Lale Devri, Kurt Seyit Ve Şura, Kara Kutu ve Sana Bir Sır Vereceğim dizilerinde rol almıştır.

Fazilet Hanım Ve Kızları dizisine dahil olan Farah karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizinin gidişatını nasıl etkiler? Farah ve Yağız nasıl bir çift olur? Yorumlarınızı bekliyoruz.

3 YORUMLAR

  1. ya hayatta farah ve yağız olmaz olamaz. hazanla yağız olacaktl of ya .
    hem yagızla farah hiç yakişmaz

Comments are closed.